Σοβαρός τραυματισμός 12χρονου αγοριού από κυνηγετικό όπλο σε χωριό της Καλαμπάκας – Μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

0 6.506

Μεγάλη κινητικότητα αυτή την ώρα στο νοσοκομείο Τρικάλων – σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr – μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ένα 12χρόνο αγόρι τραυματισμό από κυνηγητικό όπλο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ατύχημα έγινε όταν ο μικρός με παρέα κυνηγών βρέθηκε έξω από το χωριό Καστανιά Καλαμπάκας και κατά λάθος δέχτηκε πυροβολισμό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Λόγο της σοβαρότητας της κατάστασης οι γιατροί του νοσοκομείου Τρικάλων προχώρησαν στην διασωλήνωσή και υπάρχει το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, αφού σταθεροποιηθεί η κατάσταση του.

Για την άμεση μεταφορά του παιδιού στο Νοσοκομείο Τρικάλων υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από πλευράς της Αστυνομίας που συνόδευσε το ασθενοφόρο από την Καλαμπάκα προς τα Τρίκαλα.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το trikalaola.gr ο 12χρονος θα μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ έχει ήδη υποβληθεί σε αξονική τομογραφία στο ΓΝ Τρικάλων.

trikalaola.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.