Σωτήρης Γίδας: Επιστολή προς τον Δήμαρχο Δ. Μετεώρων με 10 προτάσεις έργων

0 800

Η επιστολή μου στον Δήμαρχο μας για 10 προτάσεις έργων πνοής για την πόλης μας:

1: Αναβάθμιση τον πάρκινγκ (Ασφαλτόστρωση-φώτίσμος-τουαλετες-φυλαξη) Δημιουργία πάρκινγκ στον σταθμό για τα φορτηγά τις Καλαμπάκας αριθμημένες θέσεις και φύλαξη.
2: Διαμόρφωση Αμαξοστάσιού ανάλογα με τις ανάγκες του ΔΗΜΟΥ-ΔΕΥΑΜ. Αντικατάσταση παροπλησμένων αυτοκινήτων με πρόγραμμα και ανανέωση αυτών.
3: Καθαρισμός και διάνοιξη φρεατίων εκεί που χρειάζεται.(Πινδου-μετεωρων–δημουλα πουλιανα).Αντικατασταση των υπολοίπων κάδον και πλύσιμο συντήρηση υπάρχων.
4: Αλλαγή των υπόλοιπων λαμπτήρων από πυρακτώσεως σε led.(Σωστή ρύθμιση και αντικατασταση χρονοδιακοπτων λυκόφως- λυκαυγές)
5: Καθαρισμός και αποκατάσταση τον δρόμων στην παλαιά πόλη (Σοπωτος-Αγιος Αντώνιος).Καθαρισμός και αποκατάσταση στο νέο σχέδιο Καλαμπάκας . Καθαρισμός και απόκατάσταση στους δρόμους ανοιχώρια.
6: Καθαρισμός και διάνοιξη μονοπατιών που ξεκινούν από την πόλη σωστή λειτουργία και διαμόρφωση αυτών.Σωστη διαχείριση γηπέδου ανάλογα με τις ανάγκες των συλλογών.Σωστη διαχείριση αδέσποτων και φύλαξη αυτών.Σωστή αντιμετώπιση πρόσβαση ατόμων με κινητικά προβλήματα.
7: Τακτοποίηση όλων των άλαυκων ανάλογα με το ΤΌΠΟΓΡΑΦΙΚΌ τις περιοχης και σωστή ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΉ τον ΠΩΜΌΝΟΝ τις πόλης.
8: Αποκατάσταση των δρόμων εντός πόλεως(πλακόστρωτα-κρασπεδα-πεζοδρομια-καθηζιση ανάχωμα).Σωστή Σήμανση οδών.Πληρες πρόσβαση Ίντερνετ.
9: Ωράριο για λαϊκή αγορά και διαμόρφωση ανάλογα με τα καινούργια δεδομένα. Διαμόρφωση δρόμων τον οικισμόν βυτουμά-Αγια Παρασκευή και αποκατάσταση βλαβών(ύδρευσης-εκκλησίες-καθαριότητα-ηλεκτροφωτισμός)
10: Διαμόρφωση του κέντρου τις πόλης ανάλογα με της ανάγκες και τα νέα δεδομένα του ΣΒΑΚ.

Με τιμή και σεβασμό στους δημότες και στην Δημοτική Αρχή.

ΓΙΔΑΣ ΣΩΤΉΡΙΟΣ
ΕΝΤΕΤΑΛΜΈΝΟΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΆΡΧΟΥ
ΤΟΠΙΚΌΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑΜΠΆΚΑΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.