Σωτήριος Βλιώρας – Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Αβαρμόπουλο

0 255

Με χαρά πληροφορήθηκα  την ανανέωση για άλλα δύο χρόνια της  θητείας του Λευτέρη Αβραμόπουλου ως Διοικητή της Δομής Προσωρινής Φιλοξενίας Πολιτών Τρίτων Χωρών Βέροιας από τον Υπουργό  Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Νότη  Μηταράκη .

Κάθε φορά που ένα δικός μας άνθρωπος αξιοποιείται σε θέσεις πολιτικής ή διοικητικής ευθύνης αυτό αποτελεί τιμή τόσο για τον ίδιο , όσο και για μας και φυσικά  για τον τόπο μας  . Όταν μάλιστα το πρόσωπο αυτό συγκεντρώνει την αναγνώριση και εμπιστοσύνη μιας συλλογικότητας όπως είναι η κυβέρνηση και η θητεία του στην θέση ευθύνης που του ανετέθη ανανεώνεται , τότε αυτή η χαρά γίνεται μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη  καθώς αποτελεί μια επιβράβευση αξιοσύνης και εμπιστοσύνης .

Προσωπικά πιστεύω πως κανόνας στην πολιτική είναι ότι μια καλή θητεία σε θέση ευθύνης αποτελεί απόδειξη αξιοσύνης και πρόκριμα  για μια καλή εξέλιξη και πως αν δεν φυτέψει κάποιος το δένδρο της γνώσης όταν είναι νέος δε θα μας δώσει τον ίσκιο του όταν  μεγαλώσει . Ο  Λευτέρης Αβραμόπουλος έδωσε εξετάσεις τόσο στην πολιτική , όσο και στην διοίκηση και κατά γενική ομολογία απέδειξε ότι είναι άξιος της εμπιστοσύνης όσων τον επέλεξαν και του εμπιστεύθηκαν το κρίσιμη αυτή θέση .

Του ευχόμαστε και σ΄ ανώτερα καθώς σίγουρα η επιτυχία αυτή αποτελεί το εφαλτήριο για το μέλλον .

Συγχαρητήρια  λοιπόν και καλή επιτυχία !!

Σωτήριος Βλιώρας – Συνεργάτης Δημάρχου Δήμου Μετεώρων 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.