Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τοπικό Τμήμα Καλαμπάκας – Επιστολή χορηγίας και έκδοση Ημερολογίων για την οικονομική ενίσχυση

Αξιότιμοι κύριοι / κυρίες το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

0 380

Αξιότιμοι κύριοι / κυρίες το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Αξιότιμοι κύριοι / κυρίες το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. 

Εδώ και 85 χρόνια δίνει το δικό του παλμό με στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση παιδιών και νέων εφήβων. Με δυναμικά προγράμματα, μέσα σε αυτοδιοικούμενες Ομάδες, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά και τους νέους να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και με πίστη στις αξίες να εξελιχθούν σε δημιουργικά μέλη της κοινωνίας.

Ένα από τα 104 Τοπικά Τμήματα σε όλη την Ελλάδα είναι και το Τοπικό Τμήμα της Καλαμπάκας, το οποίο προσπαθεί με μέσω τη γνώση και το κέφι των Στελεχών του, να συμβάλλει με τα προγράμματα που υλοποιούνται στις ομάδες, στα παιδιά της πόλης μας που αποτελούν τα μέλη του Τοπικού Τμήματος ΣΕΟ Καλαμπάκας, στην ανάπτυξη της προσωπικότητας, στην ένταξη στην ομαδική ζωή, στην ευαισθητοποίηση στη ζωή στη φύση και να τα ωθήσει στην πρωτοβουλία, τη σκέψη και την άποψη.

Μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας, για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τα προγράμματά μας, αλλά και να συντηρήσουμε την Εστία όπου στεγαζόμαστε, έχουμε μόνο τη συμβολική υποστήριξη των γονέων των παιδιών.

Προσπαθώντας να βοηθήσουμε στην αύξηση των εσόδων του Τοπικού μας Τμήματος για την σωστή υλοποίηση του προγράμματος μας αλλά και για την κάλυψη των πάγιων αναγκών (επισημαίνουμε ότι η εστία μας υπέστη σοβαρές ζημιές από την περσινή και φετινή κακοκαιρία) αποφασίσαμε να τυπώσουμε και να κυκλοφορήσουμε το ημερολόγιό μας για το 2018.

Απευθυνόμαστε σε σας, γνωρίζοντας την ευαισθησία σας για τα παιδιά, αλλά και την καλή σας διάθεση και πρόθεση να μας βοηθήσετε βάζοντας μικρή καταχώρηση – διαφήμιση της Εταιρείας ή του Καταστήματός σας, ώστε να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε τα χρήματα για την εκτύπωσή του.

Το ημερολόγιο θα είναι επιτραπέζιο (πυραμίδα), η διάσταση της καταχώρησης θα εξαρτηθεί από την χορηγία που εσείς θα αποφασίσετε να κάνετε και το κόστος ανέρχεται στο ποσό των 30 ή 50 ή 100 €. Εναλλακτικά μπορείτε να χορηγήσετε υλικά (ανάλογης αξίας) που θα βοηθήσουν στην συντήρηση της εστίας ή την δημιουργία κατασκευών (έπειτα από συνεννόηση).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας να διαβάστε την επιστολή μας αλλά και τη θετική σας διάθεση για την υλοποίηση του αιτήματός μας.

Με Οδηγικούς χαιρετισμούς,
Ο Τοπικός Έφορος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.