Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος Μετεώρων για να αντιμετωπίσει την “Μήδεια”

1 642

Με αφορμή το επικείμενο κύμα κακοκαιρίας  «Μήδεια» το οποίο αναμένεται να επηρεάσει και το Δήμο Μετεώρων, ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι και οι σχετικές υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα με τα οχήματα και μηχανήματα (δήμου και ιδιωτών) να είναι σε καθεστώς επιφυλακής.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι δημότες στην πόλη της Καλαμπάκας να παρκάρουν τα οχήματά τους στα διαθέσιμα πάρκινγκ ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα σε περίπτωση διέλευσης του εκχιονιστικού μηχανήματος του δήμου.

Επισημαίνεται ότι οι Πρόεδροι των κοινοτήτων έχουν προμηθευτεί αλάτι για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών. Όσοι δεν έχουν προμηθευτεί ή και για όποια άλλη ανάγκη προκύψει μπορούν, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας, να επικοινωνούν με την τηλεφωνική γραμμή:  24320 24747 

Συνιστούμε την προσοχή και στους κτηνοτρόφους και επαγγελματίες για τη λήψη κατάλληλων μέτρων με στόχο τη διαφύλαξη των επιχειρήσεών τους.

 

Από το γραφείο του Δημάρχου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. ΟΧΙάς λέει

    Αφήστε τα περί ετοιμότητας, από την Κυριακή και μετά θα δούμε τα αποτελέσματα. Καλού κακού γράψτε κανένα δελτίο τύπου με δικαιολογίες αχρείαστο να είναι. Και μην ξεχνάτε την Κυριακή η TV έχει survivor, σκούπα φαράσι και στην Κορομυλιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.