Σε έναν μεγάλο καμβά έχει μετατραπεί η πόλη της Καλαμπάκας ενόψει εορτών

0 2,713

Δεκάδες ζωγραφιές σε βιτρίνες βάζουν τη δική τους πινελιά στο κλίμα των εορτών μετατρέποντας την Καλαμπάκα σε μία μικρή γκαλερί Χριστουγεννιάτικων έργων τέχνης.

Είναι από το έργα τέχνης… μικρής διάρκειας που όμως θαυμάζουν χιλιάδες άνθρωποι, ντόπιοι και περαστικοί, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία ευχάριστου κλίματος σκορπώντας χαμόγελο.

Η Φανή Καραγγέλη είναι μία από τους δημιουργούς αυτών των μικρών έργων τέχνης, δίνοντας χρώμα στις γιορτές με τα πινέλα της. Ξεκίνησε να δημιουργεί πάνω σε βιτρίνες πριν τρία χρόνια ύστερα από παρότρυνση γνωστών.

“Αψηφώντας το κρύο, παίρνεις μία χαρά και αίσθηση ικανοποίησης, βλέποντας τα άψυχα να παίρνουνε μορφή με τα πινέλα σου και τη διάθεσή σου και ο κόσμος να χαμογελάει αντικρίζοντας τα” μας λέει.

Η κα Καραγγέλη που έχει σπουδάσει αγιογράφος ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται χρόνια και σε άλλον τομέα, έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις, έχει συμβάλει εθελοντικά με τα έργα της στην παιδιατρική Πτέρυγα Νοσοκομείου Τρικάλων και στον Σύλλογο Νεοπλασματικών Ασθενειών “Φλόγα”.

Σύντομα ανοίγει το δικό της εργαστήρι αγιογραφίας – ζωγραφικής στην πόλη μας.

Η κα Καραγγέλη στέλνει σε όλους τις ευχές της λέγοντας:

“Εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, με υγεία, αγάπη, χαρά και Ομόνοια”

Με εκτίμηση Φανή Καραγγέλη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.