Ψήφισμα επέδωσε στον Μιχαλάκη ο πρόεδρος του Συλλογου Γονέων του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων

Με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων

Με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων

Με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων κ. Παναγιώτη Καλαμπάκα, συναντήθηκε την Τετάρτη 09-04-2014, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου επέδωσε ψήφισμα με τα κύρια αιτήματα τα οποία έχουν να κάνουν με τη σίτιση των μαθητών, την κάλυψη κενών θέσεων καθηγητών μουσικής παιδείας, τη μεταφορά των μαθητών, τη δωρεά διανομή σχολικών εγχειριδίων για τις ξένες γλώσσες και για τα μουσικά μαθήματα και την εφαρμογή των σχετικών διατάξεων που αφορούν στην πιστοποίηση του οργάνου, αλλά και την εφαρμογή του νόμου που δίνει τη δυνατότητα στους αποφοίτους των Μουσικών Σχολείων να λαμβάνουν κατόπιν εξετάσεων πτυχίο ειδικό αρμονίας και πτυχίο παραδοσιακής μουσικής.

Από την πλευρά του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι όσο αφορά στη μεταφορά των μαθητών αυτή θα συνεχιστεί κανονικά καθ’όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, ενώ για τα υπόλοιπα θέματα και σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό θα ασκήσει πίεση στους αρμόδιους υπουργούς, προκειμένου να δοθούν λύσεις στα κύρια αιτήματα.