Προβληματισμός του Γιάννη Μπουτίνα για την εξέλιξη της θερινής σαιζόν

1 670

Για την εξέλιξη της θερινής σεζόν έγραψε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Γιάννης Μπουτίνας στο προσωπικό του προφιλ στο facebook θέτοντας πολύ σοβαρά θέματα για την πορεία της.

 

Ο τουρισμός ξεκίνησε φέτος με τους καλύτερους οιωνούς … κι έρχεται ενας ακόμη παράγοντας να μας πάει πίσω … και ίσως αυτός ο παράγοντας αποδειχθεί σημαντικός για την εξέλιξη της θερινής σαιζόν.

Μεγάλο πλήγμα η υποστελέχωση των αεροπορικών εταιρειών αλλά και των αεροδρομίων σχεδόν σε όλη την Ευρώπη όπου παρατηρούνται τεράστιες ουρές στο check- in.

Τεράστιες καθυστερήσεις πτήσεων… από το Ελευθέριος Βενιζέλος μέχρι το Λονδίνο… από τη Ρώμη και το Μιλανο μέχρι το Παρίσι και τη Βαρκελώνη… καθυστερήσεις από μια έως έξι ωρες… οι υπάλληλοι στα αεροδρόμια ετοιμάζουν απεργίες ( που θα αυξήσουν το πρόβλημα ) κι ο κόσμος δυσανασχετεί όλο και πιο πολύ …

Ας γίνει κατι άμεσα! Ενδεικτικά , αναφέρω, ήδη άρχισαν να αυξάνονται τα ταξιδια ακτοπλοϊκά ή οδικώς από τη Μεγάλη Βρετανία και να ακυρώνονται καποια εισιτήρια αεροπορικά … αλλά και στη χώρα μας όταν ειναι να αναχωρήσουν πι επισκέπτες μας , καλο θα είναι να μην έχουν μια κακη ανάμνηση – που αυτή μένει – από καθυστέρησης της πτήσης τους.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. Μαύρη Τουλίπα λέει

    Πότε θα καταλάβετε ότι η πορεία του τουρισμού της Ελλάδας εξαρτάτε από πολλούς εξωγενείς παράγοντες όπως πανδημία, πόλεμοι, τρομοκρατία, καιρικά φαινόμενα, ταξιδιωτικές οδηγίες, απεργίες κτλ.
    Πιστέψατε ότι με το που βγάλαμε τις μάσκες και σταματήσαμε τα πιστοποιητικά θα χεστούμε στο λιλί αμ΄δε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.