Πράσινες ταράτσες και θερμοπρόσοψη – Οφέλη και πλεονεκτήματα

Αν θέλετε και η δική σας ταράτσα να είναι βουτηγμένη στο πράσινο, μπορείτε εύκολα να το πετύχετε.

0 1,039

Αν θέλετε και η δική σας ταράτσα να είναι βουτηγμένη στο πράσινο, μπορείτε εύκολα να το πετύχετε.

Αν θέλετε και η δική σας ταράτσα να είναι βουτηγμένη στο πράσινο, μπορείτε εύκολα να το πετύχετε. Η Monotech σας δίνει τη λύση: τις πράσινες ταράτσες!

Πρόκειται για φύτευση επιλεγμένων φυτών που προσφέρουν πολύ μεγάλα πλεονεκτήματα όχι μόνο στον ιδιοκτήτη αλλά σε όλους τους κατοίκους μίας πυκνοκατοικημένης πόλης.

Γιατί οι πράσινες ταράτσες είναι μία σύγχρονη λύση που πρέπει να δοκιμάσετε;

Η θερμοκρασία το καλοκαίρι μπορεί να φτάσει από 3 έως και 10 βαθμούς χαμηλότερα

Η μόνωση της ταράτσας που είναι τοποθετημένη κάτω από τη πράσινη ταράτσα είναι περισσότερο προστατευμένη από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες και τις αυξομειώσεις της θερμοκρασίας που έχει ο αέρας

Πραγματοποιείται εκμετάλλευση του νερού της βροχής για το πότισμα

Οι ένοικοι που βρίσκονται κοντά στην φυτεμένη ταράτσα, βρίσκονται κοντά σε ένα περιβάλλον με πλούσιο οξυγόνο

Ακόμα και οι ενοχλητικοί ήχοι φιλτράρονται καλύτερα από τα πολλά φυτά

Αν θέλετε παραπάνω οφέλη στο κτήριό σας από ολοκληρωμένες οικολογικές λύσεις, τότε εκτός από τις πράσινες ταράτσες και η θερμοπρόσοψη είναι τέλεια επιλογή για εξοικονόμηση χρημάτων και λιγότερη κατανάλωση ενέργειας από το κτήριο. Με απλά λόγια; Θα ξοδεύετε λιγότερα χρήματα για το ετήσιο κόστος της θέρμανσης και της ψύξης.

Η θερμοπρόσοψη είναι επίσης μία τέλεια επιλογή για την αποφυγή της δημιουργίας μούχλας και ανάπτυξης μυκήτων που συνήθως λόγω της συμπύκνωσης υδρατμών αποτελούν πρόβλημα. Το αποτέλεσμα είναι μία ασφαλής τοιχοποιία και ένα υγιές περιβάλλον, χωρίς υγρασία, συμβάλλοντας στην άνετη διαμονή των ενοίκων.

Οι ειδικοί της Monotech σας προτείνουν την καλύτερη λύση μέσα από μία δωρεάν εκτίμηση του χώρου σας. Πρώτιστο μέλημα είναι η εξοικονόμηση ενέργειας, η προστασία του σπιτιού απ΄ όλες τις θερμικές αποβολές και η προσφορά της καλύτερης τιμής με το ειδικό προσωπικό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.