Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η ενημέρωση του exportsgr.com στα Τρίκαλα

Ενημερωτική εκδήλωση που αφορά Έλληνες παραγωγούς διοργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής 10/4, το portal ψηφιακής έκθεσης

0 323

Ενημερωτική εκδήλωση που αφορά Έλληνες παραγωγούς διοργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής 10/4, το portal ψηφιακής έκθεσης

Ενημερωτική εκδήλωση που αφορά Έλληνες παραγωγούς διοργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής 10/4, το portal ψηφιακής έκθεσης  και προώθησης Ελληνικών προϊόντων exportsgr.com στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου στα Τρίκαλα.

Το θέμα της εκδήλωσης ήταν: “Ψηφιακή έκθεση και προώθηση Ελληνικών προϊόντων σε Ελλάδα & Εξωτερικό – Πιστοποιήσεις και εξαγωγές τροφίμων – Λύσεις για την τυποποίηση και μεταφορά προϊόντων”.

Στην εκδήλωση αναλύθηκε ή ιδέα, το όραμα και ο τρόπος υλοποίησης του exportsgr.com από μέλη της εταιρείας, αλλά και από έγκριτους επιστήμονες όπως τον κ. Βλαχογιάννη Γιώργο (Οικονομολόγο, σύμβουλο της επιχείρησης) και τον κ. Ράπτη Ιωάννη (Τεχνολόγο Γεωπόνο, Msc).

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των παραγωγών για τις δραστηριότητες της εταιρείας μας καθώς και τις ευκαιρίες που προσφέρει για την πρόσβαση σε νέα κανάλια αγορών. Επίσης έγινε ενημέρωση για τις μεθόδους πιστοποίησης τροφίμων.

Παρευρέθη ο πρώην Βουλευτής κος Βλαχογιάννης Ηλίας, ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΝΑΚΑΠ κ. Βάϊος Κουτής, εκ μέρους του Επιμελητηρίου ο κ. Γιώτης Στέφανος, επιχειρηματίες και παραγωγοί, τους οποίους και ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον τους.

trikala 3trikala 5trikala 6

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.