Πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή στον Ι. Παιδικό Σταθμό «Παραμυθούπολη»

Την Παρασκευή 20/06/2014 και ώρα 10 30 π. μ πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή στον Ιδιωτικό Παιδικό Σταθμό “Παραμυθούπολη” της Κας Αυγέρου Δήμητρας με θέμα: «Το καλοκαίρι και οι ομορφιές της θάλασσας»

0 39

Την Παρασκευή 20/06/2014 και ώρα 10 30 π. μ πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή στον Ιδιωτικό Παιδικό Σταθμό “Παραμυθούπολη” της Κας Αυγέρου Δήμητρας με θέμα: «Το καλοκαίρι και οι ομορφιές της θάλασσας»

Την Παρασκευή 20/06/2014 και ώρα 10 30 π. μ πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή στον Ιδιωτικό Παιδικό Σταθμό” Παραμυθούπολη” της Κας Αυγέρου Δήμητρας με θέμα: «Το καλοκαίρι και οι ομορφιές της θάλασσας»

Tα παιδιά μέσα σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον παρουσία των γονιών τους απήγγειλαν ποιήματα , τραγούδησαν και χόρεψαν τραγούδια του καλοκαιριού. Τα αγόρια ντυμένα ναύτες και τα κορίτσια γοργόνες μας ταξίδεψαν στον μαγευτικό κόσμο της θάλασσας.

Η Διευθύντρια του Παιδικού στην ομιλία της τόνισε τα εξής:
Αγαπητοί γονείς Καλώς ήλθατε
Άλλη μια σχολική χρονιά έχει φτάσει στο τέλος της αφήνοντας σε όλους μας τα πιο ευχάριστα συναισθήματα.
H προσχολική αγωγή αποτελεί μέρος της γενικής εκπαίδευσης και αφορά το πρώτο στάδιο της ζωής του ανθρώπου , από τη γέννησή του μέχρι και την είσοδό του στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Η πλαστικότητα των πρώτων παιδικών χρόνων σε συνδυασμό με τη μεγάλη σημασία των πρώτων εμπειριών του παιδιού καθιστούν αναγκαία την οργανωμένη Προσχολική Αγωγή η οποία συμπληρώνει το έργο της οικογένειας.
Για αυτό σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε το παιδί να διανύσει ομαλά την πορεία του και να μεταβεί οπό το οικογενειακό στο σχολικό περιβάλλον.
Η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι γονείς στον Παιδικό μας ,μας καθιστά ακόμα πιο υπεύθυνους με αμέριστη αγάπη για τα παιδιά να συνεχίσουμε το έργο μας.
Να ευχηθώ καλή συνέχεια στα παιδιά που φεύγουν από τον Παιδικό και θα φοιτήσουν στο Νηπιαγωγείο παίρνοντας μαζί τους όλα τα απαραίτητα εφόδια.

Καλό καλοκαίρι σε όλου σας..

paidotopos DSCN0317

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.