Ποια ονόματα «παίζουν» για υποψήφιοι Δήμαρχοι στο Δήμο Καλαμπάκας – Γράφει η εφημερίδα «Παραπολιτικά» – Ξέχασαν τον Β. Μπουτίνα;

Ονόματα που παίζουν για υποψήφιοι δήμαρχοι σε όλους τους δήμους της Ελλάδας, αναγράφει η εφημερίδα “Παραπολιτικά” και ανάμεσα τους είναι και ο Δήμος Καλαμπάκας.

0 152

Ονόματα που παίζουν για υποψήφιοι δήμαρχοι σε όλους τους δήμους της Ελλάδας, αναγράφει η εφημερίδα “Παραπολιτικά” και ανάμεσα τους είναι και ο Δήμος Καλαμπάκας.

Ονόματα που παίζουν για υποψήφιοι δήμαρχοι σε όλους τους δήμους της Ελλάδας, αναγράφει η εφημερίδα “Παραπολιτικά” και ανάμεσα τους είναι και ο Δήμος Καλαμπάκας.

Ας δούμε τι αναφέρει και ποια είναι τα πρόσωπα για τον Δήμο Καλαμπάκας, σύμφωνα με το δημοσίευμα:

Πασαρέλα» σε κάθε λογής πανηγύρια ανά την επικράτεια, σέρνοντας ακόμα και τον… χορό, έκαναν τους μήνες του καλοκαιριού οι εν δυνάμει υποψήφιοι δήμαρχοι, δείχνοντας ότι το προεκλογικό κλίμα σε όλη την Ελλάδα έχει αρχίσει να «ζεσταίνεται» για τις αυτοδιοικητικές κάλπες του επόμενου έτους.

Εντός του φθινοπώρου αναμένεται να ενεργοποιηθούν και οι μηχανισμοί των κομμάτων, προκειμένου να καθορίσουν τη στρατηγική τους, η οποία, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, είναι πολύ πιθανόν να επικεντρωθεί στους μεγάλους δήμους της χώρας, καθώς τα αποτελέσματα σε αυτούς θα καθορίσουν σε σημαντικό βαθμό και τις πολιτικές εντυπώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜ.ΑΡ. φαίνεται πως έχει αρχίσει να υποχωρεί η λογική των χρισμάτων και να υπερισχύουν οι ευρύτερες τοπικές συνεργασίες, με εξαίρεση το ΚΚΕ και τη Χρυσή Αυγή, που βρίσκονται ήδη στη διαδικασία επιλογής κομματικών υποψηφίων.

Αντίστοιχα, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, πέραν των 13 Περιφερειών, στις περισσότερες από τις οποίες θα ανακοινώσουν χρίσματα, προκειμένου να καταγραφεί το «καθαρό» ποσοστό του κόμματος ανά περιοχή, δείχνουν πως στον Α’ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα ακολουθήσουν τη λογική της σύνθεσης. Εχοντας αντιληφθεί αυτό το κλίμα, δήμαρχοι που στις προηγούμενες εκλογές είχαν εκλεγεί με κομματική σημαία αναπροσαρμόζουν πλέον την τακτική τους, καλώντας σε συστράτευση πάνω από πολιτικούς σχηματισμούς, στο όνομα της αδέσμευτης Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Και το ρεπορτάζ αναφέρει για τη Θεσσαλία και τους δήμους όπου ανάμεσα είναι και ο Δήμος Καλαμπάκας:

Στη Λάρισα, ο Κ. Τζανακούλης θέλει να συνεχίσει, ενώ ακούγεται το όνομα του βουλευτή της Ν.Δ. Χρ. Κέλλα. Στον Βόλο ισχυρός παραμένει ο νυν δήμαρχος, Π. Σκοτινιώτης (ΔΗΜ.ΑΡ.), στα Τρίκαλα ο βουλευτής της Ν.Δ. Μ. Ταμήλος σκέφτεται να επιστρέψει στον δήμο, ενώ η υποψηφιότητα του νυν δημάρχου, Χ. Λάππα, πρέπει να θεωρείται δεδομένη από το ΠΑΣΟΚ. Τη θέση του δημάρχου φαίνεται να «γλυκοκοιτάζει» και ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Ν. Λέγκας. Ο ΣΥΡΙΖΑ μελετά τις υποψηφιότητες του Δ. Παπαθανασίου και του πρώην αντιδημάρχου, Θ. Ευαγγελόπουλου. Στην Καρδίτσα ο Κ. Παπαλός (Ν.Δ.) θα διεκδικήσει μία ακόμα θητεία, ενώ στον Δήμο Καλαμπάκας ενδιαφέρον έχουν εκφράσει οι Τ. Σακελλαρίου, Γ. Γεωργίου, Η. Νάνης και Β. Μπούρας.

Όμως το ρεπορτάζ δεν αναφέρει τον κ. Βύρωνα Μπουτίνα ο οποίος είναι σίγουρα ένας εκ των υποψηφίων στον Δήμο Καλαμπάκας σύμφωνα και με ξεκάθαρη θέση του.

Τον ξέχασαν άραγε;;;

Δειτε και το ρεπορτάζ εδώ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.