Παίζουν « κορώνα γράμματα » την ζωή τους αθλούμενοι στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Καλαμπάκας λόγω των υψηλών ταχυτήτων από τα διερχόμενα οχήματα

1 2,499

Την επικινδυνότητα του σημείου στην περιοχή του γηπέδου της Καλαμπάκας ήρθε να επισημάνει το περιστατικό με το τροχαίο ατύχημα από το οποίο τραυματίστηκε – ευτυχώς – ελαφρά ένας νεαρός ποδηλάτης.

Από το σημείο όπου βρίσκεται το γήπεδο Καλαμπάκας με εκατοντάδες παιδιά και μεγάλους να πραγματοποιούν καθημερινά διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, διέρχονται καθημερινά, αμέτρητα οχήματα τα οποία αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες και ο κίνδυνος να προκληθεί κάποιο ατύχημα είναι πολύ μεγάλος.

Στην περιοχή του γηπέδου δεν υπάρχει κανένα προειδοποιητικό σήμα του κ.ο.κ ή οτιδήποτε θα μπορούσε να προειδοποιήσει ή και να να αναγκάσει τους οδηγούς να κόψουν ταχύτητα.

Καθημερινά, παιδιά, γονείς και αθλούμενοι ζουν με τον κίνδυνο και απαιτείται η λήψη μέτρων από τους αρμόδιους!

Μια πολύ καλή κίνηση ήταν το πεζοδρόμιο από την ε.ο. προς το γήπεδο όπου σ’ αυτό το κομμάτι μπορούν οι πεζοί να διέρχονται με μια σχετική ασφάλεια τουλάχιστον.

Εκείνο που κάνει εντύπωση, είναι η πεζογέφυρα της γέφυρας Διάβας που έγινε… χωρίς να συνδέεται με κάποιο πεζοδρόμιο καθώς για να φτάσει κάποιος εκεί με τα πόδια ή το ποδήλατό του παίζει την ζωή του κορώνα – γράμματα! Όσοι διαφωνούν ας το δοκιμάσουν.

Προς ενημέρωση, ο νεαρός που τραυματίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας χωρίς σοβαρό τραυματισμό και θα εξέλθει σε λίγες μέρες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
 1. Χ λέει

  Ένας ρασοφόρος γκαζάκιας,
  γνωστός στην πιάτσα και ως …ραλίστας,
  τα δίνει όλα στο σημείο αυτό!
  Πολύ προσφάτως,
  θα με ‘κοπανούσε’ από πίσω,
  στρίβοντας εγώ με φλας αριστερό
  για να αποβιβάσω το παιδί, για μπάσκετ!
  Στο τελευταίο κλάσμα
  του δευτερολέπτου
  τη γλιτώσαμε

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.