Περιοδειών συνέχεια του Ν. Λέγκα στο Νομό

Και το τριήμερο της Παναγίας συνέχισε τις επισκέψεις στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Νομού ο Βουλευτής Τρικάλων Ν. Λέγκας.

0 64

Και το τριήμερο της Παναγίας συνέχισε τις επισκέψεις στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Νομού ο Βουλευτής Τρικάλων Ν. Λέγκας.

Και το τριήμερο της Παναγίας συνέχισε τις επισκέψεις στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Νομού ο Βουλευτής Τρικάλων Ν. Λέγκας. Ειδικότερα επισκέφτηκε την Παρασκευή τα Στουρναρέϊκα ενώ παρευρέθηκε στην τελετή εγκαινίων της πλατείας του Τοπικού Διαμερίσματος.

Έπειτα μετέβη στο Γαρδίκι όπου παρακολούθησε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του τοπικού συλλόγου. Το πρωί του Σαββάτου ο πρώην Υφυπουργός επισκέφθηκε την Οιχαλία, και το απόγευμα το Βαλτινό, το Διαλεχτό, την Ιερά Μονή Βυτουμά καθώς και την Καλαμπάκα.

Στη συνέχεια μετέβη στην Καλομοίρα όπου παρακολούθησε τις εκδηλώσεις του πολιτιστικού συλλόγου του Τοπικού Διαμερίσματος και στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Διευρυμένη Κοινότητα Ασπροποτάμου για την Νεολαία στην γέφυρα της Μηλιάς.

Ανήμερα της Παναγίας παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία στο Γαρδίκι.Αργότερα μετέβη στη Κρανιά και η περιοδεία του κ. Λέγκα ολοκληρώθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας όπου παρευρέθηκε στα εγκαίνια της γέφυρας του Αγ. Ιωάννη στο Ροπωτό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.