Περί κάδων ανακύκλωσης γυάλινων συσκευασιών….

0 326

Σε περασμένη δημοσίευση ασχοληθήκαμε με το θέμα των κάδων περισυλλογής ανακύκλωσης γυάλινων συσκευασιών στην πόλη μας που ο ένας τουλάχιστον τον οποίο και φωτογραφίσαμε στο κέντρο της πόλης μας, ξεχείλησε…

Σε επικοινωνία μαζί μας ο κ. Γίδας Σωτήριος, Τοπικός Σύμβουλος Καλαμπάκας, πρώην συνεργάτης της ομάδας Εργασίας του Δήμου Μετεώρων και συγκεκριμένα του αρμόδιου αντιδημάρχου καθημερινότητας κ. Τσίκαρη μας ενημέρωσε εκ μέρους του, για το θέμα πως θα γίνει νέα συνεννόηση με την  εταιρία που είχε τοποθετήσει τους συγκεκριμένους κάδους ( η αρχική είχε γίνει επί δημαρχίας Σινάνη  ) για την περισυλλογή των συγκεκριμένων αναλώσιμων υλικών. Αν σε περίπτωση που η εταιρία δεν κάνει περισσότερες επισκέψεις και παρατηρηθεί ξανά το φαινόμενο, θα τοποθετηθεί κάδος του Δήμου για περισυλλογή γυαλιού και πλαστικών για την εξυπηρέτηση των πολιτών και θα μαζεύονται σε τακτά χρονικά διαστήματα όπως και των άλλων απορριμάτων.

Τουλάχιστον… όπως διαπιστώσαμε υπήρξε και ευαισθησία, καθώς η σακούλα της φωτογραφίας που κρεμόταν έξω από τον κάδο για βδομάδες ( φωτο ), εξαφανίστηκε και ο κάδος έκλεισε κανονικά!

 

Κάτι είναι κ’ αυτό.

Ευχαριστούμε  ως πολίτες ( πρώτα ) για την ενημέρωση και μετά ως ΜΜΕ!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.