Παρουσίαση του βιβλίου του Θεοδώρου Νημά « Ιστορία και Μνημεία των επαρχιών Τρικάλων και Καλαμπάκας – Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα»

0 593

Την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου και ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα «Νίτσα Λιάπη» στην Καλαμπάκα, θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Τρικαλινού φιλολόγου και ιστορικού Θεοδώρου Α. Νημά με τίτλο “Ιστορία και Μνημεία των επαρχιών Τρικάλων και Καλαμπάκας. Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα”, Θεσσαλονίκη, Εκδοτικός Οίκος Κ. & Μ. Αντ. Σταμούλη, 2018, σσ. 672.

Την παρουσίαση συνδιοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπάκας «Τα Μετέωρα» και ο Εκδοτικός Οίκος Κ. & Μ. Αντ. Σταμούλη (Θεσσαλονίκη). Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων και του Δήμου Μετεώρων.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η κ. Σμαρώ Νάκη, μαθηματικός, κ. Κρυσταλλία Μαντζανά, διευθύντρια Εφορείας Αρχαιοτήτων Τρικάλων και ο κ. Αχιλλέας Σιάχος, δάσκαλος. Θα χαιρετήσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Μετεώρων κ. Λίλα Μπαντέκα-Νάνη. Στο τέλος ο Συγγραφέας του βιβλίου θα απαντήσει σε ερωτήσεις.

Η είσοδος στο κοινό ελεύθερη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.