Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Κεραυνού Βασιλικής

Παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου του Κεραυνού Βασιλικής ο κ. Θεόδωρος Αλεξιάδης. Στο δελτίο αναφέρει " Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την παραίτηση μου από το ΔΣ και το αξίωμα του προέδρου του Κεραυνού Βασιλικής, τον οποίο υπηρέτησα τα τελευταία 2,5 χρόνια ανελλιπώς, με γνώμονα μόνο το καλό του ποδοσφαιρικού τμήματος. Θεωρώ τιμή μου που διατέλεσα πρόεδρος του ιστορικού Π.Ο. Βασιλικής, ο οποίος εμπιστεύτηκε στο πρόσωπο μου το ποδοσφαιρικό τμήμα.

0 319

Παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου του Κεραυνού Βασιλικής ο κ. Θεόδωρος Αλεξιάδης. Στο δελτίο αναφέρει " Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την παραίτηση μου από το ΔΣ και το αξίωμα του προέδρου του Κεραυνού Βασιλικής, τον οποίο υπηρέτησα τα τελευταία 2,5 χρόνια ανελλιπώς, με γνώμονα μόνο το καλό του ποδοσφαιρικού τμήματος. Θεωρώ τιμή μου που διατέλεσα πρόεδρος του ιστορικού Π.Ο. Βασιλικής, ο οποίος εμπιστεύτηκε στο πρόσωπο μου το ποδοσφαιρικό τμήμα. Πιστεύω ότι προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις τόσο για το καλό του σωματείου, όσο και του χωριού. Σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου, ήμουν ειλικρινής απέναντι στους ποδοσφαιριστές που χύνουν τον ιδρώτα τους για την φανέλα του Κεραυνού, αλλά και απέναντι στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης με πλήρη διαφάνεια και καθαρές πράξεις.
Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι ξεκάθαροι. Τη νέα περίοδο στόχος μου ήταν η οργάνωση του σωματείου αγωνιστικά και οικονομικά με τον όσο δυνατόν καλύτερο τρόπο. Εδώ πρέπει να αναφερθεί ότι με δική μου ευθύνη την τεχνική ηγεσία ανέλαβε προπονητής με καταγωγή από τη Βασιλική ενώ στο πλήρες ρόστερ του συλλόγου ανήκουν μόλις δύο ποδοσφαιριστές που δεν κατάγονται από το χωριό.
Δυστυχώς όμως δεν βρήκαμε συμπαραστάτες τις αρχές του τόπου, οι οποίες για δικούς τους λόγους γυρίσανε την πλάτη στον Κεραυνό, βάζοντας ακόμη και σε κίνδυνο το μέλλον του ιστορικού σωματείου. Πιστεύω ότι το «άδειασμα» συγκεκριμένων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, έδειξε ότι πλέον δεν είμαι κατάλληλος για να διαχειριστώ τις τύχες της ομάδας.
Γι’ αυτό το λόγο πλέον οι αρμοδιότητες μου θα παραμείνουν μόνο στην ιδιότητα του φιλάθλου.
Για ακόμη μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Κεραυνού για την άψογη συνεργασία που είχαμε στην διάρκεια της θητείας μου. Εύχομαι στον ιστορικό ΠΟ Κεραυνό Βασιλικής καλή πορεία».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.