Πανίσχυρος Αβραμόπουλος και στην Βασιλική

0 1.773

Στη Βασιλική Καλαμπάκας βρέθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δ. Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος ο οποίος είχε συναντήσεις με ανθρώπους του χωριού που θα βρεθούν και στο πλευρό του στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Στην όμορφη “δυνατή” παρέα που έδωσε μηνύματα νίκης… ήταν μεταξύ των άλλων, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Βασιλικής κ. Βλαχοδήμος, οι κ.κ. Γρηγορίου, Πανάγος , Ντελής , Παπαθεοδώρου, Τσιαβέας ,Καραθανάσης, Ζιάκας κ.α.

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος έγραψε σχετικά στο facebook για την παρουσία του στην Βασιλική:

Βρεθήκαμε στη Βασιλική, με καλούς και αγαπημένους φίλους από τα μαθητικά ακόμη χρόνια. Θυμηθήκαμε τα παλιά, κυρίως όμως μιλήσαμε για το παρόν και το μέλλον. Ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε τον τόπο μας να μαραζώνει, τα χωριά μας να ερημώνουν και οι φίλοι και οι συμμαθητές μας να ξενιτεύονται αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Είναι η ώρα που η γενιά μας οφείλει να βγει μπροστά και να διεκδικήσει όσα της αξίζουν. Δε θα μείνουμε θεατές των γεγονότων, αλλά παίρνουμε τώρα την τύχη στα χέρια μας. Ειδικά η Βασιλική, το μεγαλύτερο χωριό του Δήμου μας, μπορεί να μετατραπεί με το άνοιγμα του Ε 65 σε κόμβο ανάπτυξης και καινοτόμων αγροτικών πρακτικών να αναδειχθεί ως τόπος υποδοχής νέων επενδυτών και να αποτελέσει τον οδηγό μας για τη νέα εποχή στο Δήμο Μετεώρων.

Προχωράμε δυνατά και αποφασιστικά…

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr