Παναγιώτα Τασίκα – Μάνου στο Δημοτικό Συμβούλιο: Φρέσκια προοπτική για τον Δήμο Μετεώρων

0 604

Η Παναγιώτα (Γιώτα) Τασίκα – Μάνου είναι μια νέα, φρέσκια και δυναμική υποψήφια δημοτική σύμβουλος, από την περιοχή των Χασίων, στο πλευρό του Λευτέρη Αβραμόπουλου και της «Δύναμης Ευθύνης». Αφού σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός στο ΤΕΙ Λάρισας, επέστρεψε στη γενέτειρά της και άρχισε να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση.

Ως νέα εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα, με έντονη παρουσία στην κοινωνία, η Παναγιώτα δεσμεύεται να φέρει προοπτική στην τοπική αυτοδιοίκηση. Πιστεύει στα έμπειρα στελέχη και τα φρέσκα νέα ταλέντα της “ομάδας” της και είναι σίγουρη ότι θα πετύχουν μια μεγάλη νίκη την Κυριακή των εκλογών.

Με καλαμπακιώτικες ρίζες και πάθος για συμμετοχή στα κοινά, η Παναγιώτα θα φέρει θετικές αλλαγές για την περιοχή μας. Έχει αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας, καθώς έχει διατελέσει πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου της Οξύνειας και είναι έμπειρη στον πολιτικό στίβο, αφού έχει συμμετάσχει σε προεκλογικές εκστρατείες, τόσο στις τοπικές, όσο και στις γενικές εκλογές.

Με τη «Δύναμη Ευθύνης» και τον Λευτέρη Αβραμόπουλο στο πλάι της, η Παναγιώτα Τασίκα – Μάνου διαθέτει τα φόντα για να κάνει την πραγματική διαφορά στο δημοτικό συμβούλιο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr