Κώστας Πρεβέντης: Μια ομιλία υψηλού συμβολισμού από τον Λευτέρη Αβραμόπουλο στο Ελάφι

0 491

Ομιλία υψηλού συμβολισμού σήμερα, από τον επικεφαλής του συνδυασμού μας κ.Λευτέρη Αβραμόπουλο, λίγο πριν κλείσει ο κύκλος της προεκλογικής εκστρατείας, στο χωριό Ελάφι, γενέτειρα της μητέρας του!

Συγκίνηση και υπερηφάνεια, τα συναισθήματα που κυριάρχησαν, με κορυφαία στιγμή την απονομή ανθοδέσμης από την μητέρα στον υιό!!

Οι γονείς λοιπόν του υποψηφίου δημάρχου πάντα δίπλα του ,συνοδοιπόροι στα όνειρά του και στις φιλοδοξίες του!!!

Η υποδοχή των ανθρώπων του χωριού κάτι περισσότερο από συγκινητική.

Πραγματικά ” αγκάλιασαν ” τον Λευτέρη, με το βροντερο παρών που έδωσαν.

Ο αυριανός δήμαρχος δεχόταν, φανερά συγκινημένος, τα ασταμάτητα χειροκροτήματα καθώς και τις ευχές που του έδινε ο κόσμος!

Είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε με σχέδιο, είπε μεταξύ άλλων, για την υλοποίηση έργων, που τα έχει ανάγκη το Ελάφι. Έργα μικρά ή μεγάλα, αναγκαία όμως, που θα κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά σας και θα θέσουν το χωριό στην θέση που του αξίζει!!!

Βασικά εγώ, μέσα στο κλίμα φόρτισης, κατάφερα ν’αποτυπώσω τις αναφορές του για την αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού στο χωριό, τις αναγκαίες παρεμβάσεις στο δίκτυο ύδρευσης, την βελτίωση του οδικού δικτύου και την τακτική καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων.

Χρειαζόμαστε έναν δήμο με δημοτικές υπηρεσίες που να εξυπηρετούν τις ανάγκες όλων των συνδημοτών μας ,είπε, κλείνοντας!!!

Από την πλευρά μου κλείνοντας, μπορώ να ομολογήσω , πως η όλη εικόνα ήταν ο προπομπός της επερχόμενης μεγάλης νίκης, το μήνυμα της μεγάλης αφύπνισης, της νίκης όλων των δημοτών του δήμου Μετεώρων!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΥΤΈΡΗ!!!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΕΒΕΝΤΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ” ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ” ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΒΡΑΜΌΠΟΥΛΟΥ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr