Ορειβατική ΕΚδρομή του Ε.Ο.Σ. Καλαμπάκας στην Τριγγία την Κυριακή

O Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων του νομού Τρικάλων και τα μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ Καλαμπάκας,

0 53

O Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων του νομού Τρικάλων και τα μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ Καλαμπάκας,

O Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων του νομού Τρικάλων και τα μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ Καλαμπάκας, διοργανώνουν διοργανώνουν την ΚΥΡΙΑΚΗ 15-06-2014 «Ορειβατική – Τουριστική Εκδρομή», ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΤΡΙΓΓΙΑ του Δ.Δ. ΚΛΕΙΝΟΒΟΥ.

-Στην εκδρομή μπορούν να λαμβάνουν μέρος και ΦΙΛΟΙ, μη μέλη του Ε.Ο.Σ.Κ, αρκεί να τηρούν τον εσωτερικό κανονισμό και να υπακούουν στις υποδείξεις του αρχηγού.
– Ως αρχηγοί ορίζονται: ο κ. ΤΣΙΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ και η Παιδίατρος κ. ΜΑΚΡΗ – ΣΓΟΥΡΑΛΗ ΡΙΤΣΑ. Οι αρχηγοί ΕΧΟΥΝ το δικαίωμα αλλαγής της ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, εάν συντρέχουν λόγοι ανάγκης.

– ΗΜΕΡΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ 15-06-2014 . Η συγκέντρωση και η αναχώρηση θα γίνει στις 09:00 π.μ. από την αίθουσα ΚΑΠΗ Καλαμπάκας και η μετακίνηση προς την διαδρομή θα γίνει με Ι.Χ.
– ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Άφιξη 10:00 π.μ . στην τοποθεσία « ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ» του όρους ΤΡΙΓΓΙΑ υψόμετρο 1350 μ . (χώρος αναχώρησης – επιστροφής ) , το παρκινγκ του ορειβατικού καταφυγίου.
Η πορεία θα έχει κατεύθυνση δεξιά προς το Δ.Δ ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ.
– Προβλεπόμενη διάρκεια διαδρομής: 2, ώρες και 30 λεπτά , έως και 3 ώρες για προχωρημένους.
– Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα : των Αρχηγών, κ. ΤΣΙΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 6977246371 – και με την Παιδίατρο κ. ΜΑΚΡΗ – ΣΓΟΥΡΑΛΗ ΡΙΤΣΑ ( 24320.23513 – Ιατρείο ).
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Ο.Σ.Κ.
ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΦΟΡΟΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.