Ορειβατική εκδρομή στη θέση «Βούλα – Μιράι» από τον Ε.Ο.Σ. Καλαμπάκας

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας – η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων του νομού Τρικάλων και τα μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ – Καλαμπάκας

0 311

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας – η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων του νομού Τρικάλων και τα μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ – Καλαμπάκας

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας – η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων του νομού Τρικάλων και τα μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ – Καλαμπάκας διοργανώνουν το Σάββατο 22-02-2014 «ορειβατική – τουριστική εκδρομή» στην ανατολική αγροτική περιοχή της Καλαμπάκας – θέση «ΒΟΥΛΑ – ΜΙΡΑΙ».

-Στην εκδρομή μπορούν να λαμβάνουν μέρος και ΦΙΛΟΙ, μη μέλη του Ε.Ο.Σ.Κ, αρκεί να τηρούν τον εσωτερικό κανονισμό και να υπακούουν στις υποδείξεις του αρχηγού.

– Ως αρχηγοί ορίζονται: ο κ. ΤΣΙΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ και η Παιδίατρος κ. ΜΑΚΡΗ – ΣΓΟΥΡΑΛΗ ΡΙΤΣΑ. Οι αρχηγοί ΕΧΟΥΝ το δικαίωμα αλλαγής της ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, εάν συντρέχουν λόγοι ανάγκης.

– ΗΜΕΡΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: ΣΑΒΒΑΤΟ 22-02-2014. Η συγκέντρωση και η αναχώρηση θα γίνει στις 9:15 π.μ. από την αίθουσα ΚΑΠΗ Καλαμπάκας και η μετακίνηση προς την διαδρομή θα γίνει με Ι.Χ.

– ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Άφιξη 09:30 π.μ . στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος που βρίσκεται στον Ανατ. Δρόμο προς Μετέωρα. ( χώρος αναχώρησης – επιστροφής ). Η πορεία έχει κατεύθυνση προς το Δ.Δ Θεόπετρας, από τον αγροτικό δρόμο, διερχόμενοι από το πρώην εργοστάσιο ξυλουργίας ( ένωσης ) στο ποιμνιοστάσιο του κ. Σούλα Γεώργιο και συνέχεια προς Δ.Δ. Θεόπετρας από τον Ανατολικό αγροτικό δρόμο ( παράπλευρο της σιδηροδρομικής γραμμής ). Διάρκεια 1 ώρα και 20 λεπτά.

Η επιστροφή θα γίνει από τον Δυτικό παράπλευρο αγροτικό δρόμο, έως τα δημοτικά σφαγεία και επιστροφή στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος.

– Προβλεπόμενη διάρκεια διαδρομής: 2, ώρες και 40 λεπτά , έως και 3 ώρες για προχωρημένους.

– Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα : των Αρχηγών, κ. ΤΣΙΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 6977246371 – και με την Παιδίατρο κ. ΜΑΚΡΗ – ΣΓΟΥΡΑΛΗ ΡΙΤΣΑ ( 24320.23513 – Ιατρείο ).

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Ο.Σ.Κ.
ΦΑΜΙΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr