Ομιλία της Κατερίνας Παπακώστα στο Κοινοβούλιο σχετικά με το Σ/Ν του Υπουργείου Παιδείας

1 435

Η Κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ως πρώτη προτεραιότητα το ζήτημα της Παιδείας και της Εξωστρέφειας της, τόνισε η Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα κατά τη διάρκεια της χθεσινής της Ομιλίας στο Κοινοβούλιο σχετικά με το Σ/Ν του Υπουργείου Παιδείας.

Με το Νομοσχέδιο <<Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης, Ειδικοί Λογαριασμοί Κονδυλίων Έρευνας Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Ερευνητικών και Τεχνολογικών Φορέων και άλλες διατάξεις>>, έκανε αναφορά στις αλλαγές που προχωράει το Υπουργείο Παιδείας σε μια σειρά από τομές και δομικές μεταρρυθμίσεις.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε σχετικά με τον Προϋπολογισμό των Ερευνητικών προγραμμάτων που καθίσταται αυτοτελής,διακριτός σε σχέση με τα υπόλοιπα έργα του Ερευνητικού Κέντρου,καθώς και την απλοποίηση των διαδικασιών από την πλευρά του Ερευνητικού Κέντρου και την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. Mme Cassoulet λέει

    Είναι λυπηρό όταν ένα άτομο που σπούδασε σε δημόσια σχολεία και πανεπιστήμιο να εισηγείται και να ψηφίζει διάταξη που επιτρέπει σε απόφοιτους κολλεγίων να διεκδικήσουν μία θέση στην δημόσια εκπαίδευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.