Οι παλαίμαχοι κέρδισαν τους νέους στον μεταξύ τους αγώνα στο γήπεδο «ΑΡΑΞΑΣ» του Μαυρελίου

Με μια μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκε ο μεγάλος ποδοσφαιρικός αγώνας στο Μαυρέλι Τρικάλων Μεταξύ των παλαιμάχων & των Νέων του χωριού.

0 195

Με μια μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκε ο μεγάλος ποδοσφαιρικός αγώνας στο Μαυρέλι Τρικάλων Μεταξύ των παλαιμάχων & των Νέων του χωριού.

Με μια μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκε ο μεγάλος ποδοσφαιρικός αγώνας στο Μαυρέλι Τρικάλων Μεταξύ των παλαιμάχων & των Νέων του χωριού.

Αυτή τη φορά οι παλαίμαχοι επιβλήθηκαν των νέων με σκορ 5-4 .
Ήταν ένας συγκλονιστικός αγώνας που κράτησε ζωηρό τον ενδιαφέρον των εκατοντάδων φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο «ΑΡΑΨΑΣ» του Μαυρελίου.

Οι «παλιοί» σοβαροί και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι τους αντιμετώπισαν τους ενθουσιώδεις νεαρούς ποδοσφαιριστές με σωστό στήσιμο στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας της θέσεις τους και κοντά όλες τις γραμμές και ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ στο 25 λεπτό μετά από απ ευθείας πλάγιο άουτ το Δημήτρη Γάλλου & έχοντας σε εκπληκτική μέρα όλους σχεδόν τους παίκτες και κορυφαίο τον Χρήστο Μούτσιο .

Στο δεύτερο ημίχρονο οι νέοι ισορρόπησαν τον αγώνα και προηγήθηκαν στο σκορ με 3-1 με σκόρερ τους Νικό Ζιώζια , και με 2 γκολ του Βαγγέλη Θεοδωράκη …

Κάππου εκεί ξύπνησαν εφιαλτικές μνήμες για τους παλαίμαχους καθώς μια ακόμη συντριβή διαφαίνονταν…
Οι «παλιοί» όμως είχαν εντελώς διαφορετική άποψη.

Συνέχισαν να αγωνίζονται σοβαρά , τίποτα δεν τους πτόησε ,πέρασαν στην αντεπίθεση ισοφαρίζοντας το σκορ με 2 εκπληκτικά γκολ του κορυφαίου παίκτη του αγώνα Χρήστου Μούτσιου σε 3-3.

Ένα ακόμη γκολ των νέον με σκόρερ αυτή τη φορά τον Παναγιώτη Χλώρο έφερε ξανά μπροστά στο σκορ τους Νέους (4-3).
Οι παλαίμαχοι δεν είπαν την τελευταία τους λέξη …. Με σκόρερ αυτή τη φορά τον Χριστόφορο Μούτσιο έφεραν ξανά το παιχνίδι στα «ίσια» ( 4-4).

Και ενώ το παιχνίδι πήγαινε σιγά σιγά προς το τέλος και οι δυο ομάδες οδηγούνταν στην παράταση ήρθε μια εκλεκτική προσπάθεια του Χρήστου Μούτσιου που με ένα ακόμη γκολ διαμόρφωσε το τελικό σκορ 5-4 για τους παλαίμαχους που ξέσπασαν σε τρελούς πανηγυρισμούς.

Το σύνθημα « σήκωσε το το τιμημένο» .. δονούσε την ατμόσφαιρα …
Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους παλαίμαχους να ετοιμάζονται με το τελετουργικό της απονομής και τους νέους να παρακολουθούν αποσβολωμένοι μη πιστεύοντας όλα αυτά που βλέπουν …

Η απονομή του βαρύτιμου κυπέλου έγινε με κάθε επισημότητα υπό τους ήχους του ύμνου του champions league ( we are the champions ) , οι νέοι σχημάτισαν φάλαγγα όπου ανάμεσα τους πέρασαν οι νικητές καταχειροκροτούμενοι ιπποτικά από τους αντιπάλους & από τους φιλάθλους ( στα πρότυπα της τελετής απονομής του τελικού του κυπέλλου Ισπανίας ) .

Στη συνεχεία ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαυρελιωτών να το παραδίδει στον αρχηγό των νικητών Φώτη Γκουζιώτη ο οποίος εκστασιασμένος το σήκωσε ψηλά τον καταγάλανο Μαυρελιτικο ουρανό.

Ακολούθησε μεγάλη αυτοκινητοπομπή όπου οι νικητές μετέφεραν το κύπελλο και τους πανηγυρισμούς σε κάθε γειτονιά του χωριού .

Για την ιστορία οι συνθέσεις των ομάδων:

Παλαιμαχοι :
Παππάς Γ – Θεοδωράκης Κ – Στέργιου Ν – Στεργίου Ε – Λιουρας Γ –
Μούτσιος Χρ – Μούτσιος Φ – Σιακαβάρας Γ – Κατσαρός Γ – Κουτρομάνος Κ – Γκουζιώτης Φ – Γάλλος Δ – Παπαδόπουλος Γ – Θώμας Μ – Παπαδημήτριου Γ – Γάλλος Τ – Γκουσδοβάς Δ.

Νεοι :
Σιδηρόπουλος Η – Πούλιος Κ – Μούτσιος Ν – Θεοδωράκης Δ – Θεοδωράκης Β – Zιώζιας Ν – Μούτσιος Γ – Μούτσιος Β – Xλώρος Π – Zώης Γ – Kόρδας Θ – Θεοδωράκης Θ – Xαντζηαργυρός Γ – Xαντζηαργυρός ΘΔ
Xλωρός Ε – Xλωρός Γ – Θεοδωράκης Γ – Xορνόβας Β – Nάκος Φ – Tσιώλης Ν – Γκουζιώτης Δ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.