Οι ανοιχτοί δίαυλοι στη δημιουργία κοινής ατζέντας μεταξύ Δήμου Μετεώρων, Αντιπεριφέρειας Τρικάλων και Περιφέρειας Θεσσαλίας

0 458

Με αφορμή την ονομαστική εορτή του Μητροπολίτη μας κ. Θεοκλήτου  ( Σεβασμιότατε σας εύχομαι υγεία, δύναμη και ευλογία για τη συνέχιση του ποιμαντικού σας έργου με αγάπη και αφοσίωση προς τον λαό σας.

Ο Θεός να σας καλύπτει με την προστασία του και  να σας χαρίζει πλούσια και ευλογημένα χρόνια),σήμερα είχαμε την τιμή και τη χαρά να δούμε στον μητροπολιτικό ναό της πόλης μας Καλ/κας , τον δήμαρχο του δήμου Μετεώρων κ. Αβραμόπουλο σε μια σπάνια στιγμή για τα δεδομένα του δήμου μας, να συνευρίσκεται με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κουρέτα καθώς και την Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Ντιντή , προσφέροντας ένα ξεχωριστό χαρακτήρα στην εκδήλωση!

Η επίσκεψη των τριών  στη συνέχεια στο 3ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης ,όπου λειτουργεί τμήμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες ,κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να χαρακτηριστεί !Αποτελεί ακόμα έναν λόγο να επαινέσω τον δήμαρχο, καθ’ότι η προσοχή που δίνει στα παιδιά με ειδικές ανάγκες αντανακλά την ευαισθησία και τον ανθρωπισμό του.

Η επιλογή αυτή δείχνει τη δέσμευσή του όχι μόνο στην υλική υποστήριξη του δήμου ,αλλά και στην κοινωνική ευθύνη!!!

Αβίαστα μπορώ  να πω πως στη σκιά των Μετεώρων ,όπου ο ουρανός συναντά τη γη, ο κ. Αβραμόπουλος δείχνει ότι η συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια  και την Περιφέρεια μπορεί να ανθίσει σαν το πιο όμορφο λουλούδι στον κήπο της πολιτικής!

Σ’αυτό το πλαίσιο ,η ιδέα των ανοιχτών διαύλων είναι όχι μόνο φρέσκια ,αλλά και αναγκαία. Η δημιουργία κοινής ατζέντας μεταξύ του δημάρχου ,της αντιπεριφέρειας Τρικάλων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αντικατοπτρίζει τη φροντίδα για το κοινό καλό ,σε μια εποχή όπου οι προκλήσεις απαιτούν ενωμένη προσπάθεια.

Ο δήμαρχος κ. Αβραμόπουλος αναδείχθηκε σήμερα ως προσωπικότητα που ενώνει δυνάμεις για την ανάπτυξη του τόπου. Δεν περιορίζεται μόνο στα λόγια ,αλλά με τη δράση του δείχνει τη δέσμευσή του προς την πολυμορφία και την ενσωμάτωση όλων των πολιτών .

Για μια ακόμη φορά : Συγχαρητήρια Δήμαρχε!!!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr