Ο Χρίστος Λιάπης στην πασχαλινή εκδήλωση των Εθελοντών του Δήμου Τρικάλων για τους απόρους

Στην εκδήλωση των Εθελοντών του Δήμου Τρικάλων για τους απόρους και για τη σύσφιξη των δεσμών των φορέων του εθελοντισμού

0 97

Στην εκδήλωση των Εθελοντών του Δήμου Τρικάλων για τους απόρους και για τη σύσφιξη των δεσμών των φορέων του εθελοντισμού

Στην εκδήλωση των Εθελοντών του Δήμου Τρικάλων για τους απόρους και για τη σύσφιξη των δεσμών των φορέων του εθελοντισμού με την τρικαλινή κοινωνία, βρέθηκε το Σάββατο 7 Μαίου ο γιατρός και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρίστος Χ. Λιάπης.

Τσουγκρίζουντας τα πασχαλινά αυγά και ανταλλάσσοντας ευχές με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και την υπόλοιπη Δημοτική Αρχή, ο Δρ. Λιάπης υπεραμύνθηκε του Εθελοντισμού “ως πυλώνα στήριξης και ενεργοποίησης της Κοινωνίας των Πολιτών που, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες κρίσης, αποκτά ξεχωριστή σημασία και ειδικό βάρος παρέμβασης και προσφοράς.

Μιας προσφορά διαρκούς, ανιδιοτελούς και καλά οργανωμένης, η οποία αποσκοπεί στην ανακούφιση των κοινωνικά και οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, κοντά στους οποίους προσπαθούμε να βρισκόμαστε πάντοτε και ακόμη περισσότερο τις Άγιες Πασχαλινές Ημέρες που πέρασαν”, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

IMG 3385IMG 3394IMG 3406IMG 3413

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.