Ο χαιρετισμός του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Ηλία Βλαχογιάννη στο Συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ

Ο χαιρετισμός του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Ηλία Γ. Βλαχογιάννη στο Συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ στην Καλαμάτα.

0 250

Ο χαιρετισμός του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Ηλία Γ. Βλαχογιάννη στο Συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ στην Καλαμάτα.

Ο χαιρετισμός του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Ηλία Γ. Βλαχογιάννη στο Συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ στην Καλαμάτα.

Κυρίες και κύριοι σύνεδροι,σας μεταφέρω τον χαιρετισμό του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και του Τομεάρχη Μαξίμου Χαρακοπουλου,ο οποίος λόγω απουσίας του στο εξωτερικό δεν μπόρεσε να παραστεί.

Εμείς στη Νέα Δημοκρατία,εκτιμούμε το σπουδαίο έργο που επιτελείτε και σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες. Ξέρουμε τις δύσκολες συνθήκες εργασίας σας και τα πολλά οικονομικά και θεσμικά ζητήματα, που σας απασχολούν. Σας θεωρούμε συνεργάτες και σας προσκαλούμε στο θεματικό μας συνέδριο,που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο στην Αττική για να καταθέσετε τις προτάσεις σας και να βοηθήσετε με τις γνώσεις σας, στην πληρέστερη κατάρτιση του κυβερνητικού μας προγράμματος.

Παρά τις θριαμβολογιες της ηγεσίας του υπουργείου και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, η εγκληματικότητα στη χώρα μας- και ιδιαίτερα η βαρεια-,αυξάνεται επικίνδυνα. Από την άλλη έχουμε τα συνεχή φαινόμενα ανομίας στο Κέντρο των Αθηνών και αλλού,που η κυβέρνηση κάνει τα στραβά μάτια. Καθηγητές ξυλοκοπουνται και “κρατούνται “;φοιτητές και Ευέλπιδες δερνοντα ανηλεώς στο Κέντρο της πρωτεύουσας και στους Πανεπιστημιακούς χώρους….

Η κυβέρνηση παρακολουθεί απαθής και σε πολλές περιπτώσεις μετατρέπει τις προσαγωγές των γνωστών αγνώστων, σε” κούρσες με ….περιπολικα….”
Τα περιστατικά βίας και ανομίας ,με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας,θα εκλείψουν. Οι Νόμοι “Παρασκευοπούλου και Γιαβρογλου,”, θα επανεξεταστούν…. Η ασφάλεια του Πολίτη ,είναι αγαθό που πρέπει να παρέχεται σε επάρκεια και όχι κατά περίπτωση….
Αναφέρθηκαν οι προλαλήσαντες στα αναδρομικά του ΣτΕ ,για τους ένστολους. Με δική μας πρωτοβουλία -και μάλιστα με δική μου τροπολογία -,χορηγήθηκε το 50 τοις εκατό και υπήρξε κυβερνητική μας δέσμευση,για χορήγηση σε βάθος τριετίας και του υπολοίπου ποσού….
Ενώ η κυβέρνησή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ,υποσχέθηκε άμεση χορήγηση του συνόλου του ποσού,κι ακόμα, περιμένετε…..
Σας καταρτισαν καινούργιο μισθολόγιο, χωρίς να σας ρωτήσουν και ξαφνικά, προέκυψε “προσωπική διαφορά…” Ξέρετε τι μου θυμίζει αυτό; Τα αρνιά που προορίζονται για σούβλα ,το….Πασχα….

Σ ένα επόμενο στάδιο,αυτή θα καταργηθεί…..
Κυρίες και κύριοι σύνεδροι,να θεωρείτε τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου μας Κυριάκου ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ,δεδομένη στο δύσκολο έργο σας.

Περιμένουμε τις προτάσεις σας και τα αποτελέσματα του Συνεδρίου σας,για αξιολόγηση.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.