Ο στολισμός των δέντρων με μάσκα και αποστάσεις

2 685

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Μετεώρων θα πραγματοποιήσει την επιτυχημένη και πρωτότυπη δράση του στολισμού δέντρων στην πλατεία Ρήγα Φεραίου από τους μαθητές των σχολείων της πόλης.
Παρά τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, οι οποίες δεν μας επιτρέπουν να γιορτάσουμε όπως θα επιθυμούσαμε, οι μαθητές της Καλαμπάκας θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους, φτιάχνοντας ένα στολίδι, το οποίο στη συνέχεια θα μπορούν να τοποθετήσουν στο φυσικό δέντρο που θα ανήκει στο σχολείο του καθ’ ενός.
Έτσι λοιπόν από αύριο Τρίτη 15/12 θα μπορεί το κάθε σχολείο να πραγματοποιήσει τον στολισμό του δέντρου του.
Οι μαθητές που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην ανωτέρω δράση, οφείλουν να σεβαστούν τους κανόνες για την πρόληψη της διασποράς του Covid-19 και να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή του συνωστισμού.
Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να ομορφύνουμε την πόλη μας και να μπούμε όλοι στο πνεύμα των εορτών και της καλής διάθεσης, που τόσο μας έχει λείψει.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας
Θώμος Γεώργιος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
2 Σχόλια
  1. Γιώργος Παπανικολάου λέει

    Ένα μόνο: ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ, ΧΡΟΝΟΥ,ΣΥΝΘΗΚΩΝ, οι ηγέτες αυτού του Δήμου για άλλη μια φορά …..

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

  2. Πεζοδρομιάκιας λέει

    Πριν ένα χρόνο τοποθετήθηκαν δενδράκια, στολίστηκαν με μεράκι, και λίγες μέρες μετά πλάκωσαν τις μετακινήσεις και το ξήλωμα με εντολή δημάρχου, για να δούμε φέτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.