Ο Σόλων Κωτούλας και συνεργάτες του στην Αχλαδέα στην έκθεση ζωγραφικής του Κώστα Σγουραλή

0 1.317

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού “Νέα Προοπτική” Σόλων Κωτούλας με συνοδεία συνεργατών του, παρευρέθη στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του γνωστού καλλιτέχνη κ. Κώστα Σγουραλή, που πραγματοποιήθηκε στην Αχλαδέα Καλαμπάκας.

Η εκδήλωση εστέφθη με απόλυτη επιτυχία και συγκέντρωσε πολλούς φιλότεχνους. Ο κ. Κωτούλας, μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού “Νέα Προοπτική”, δέχθηκαν κατά την παρουσία τους στην  εκδήλωση εκφράσεις αγάπης και συμπαράστασης από πολλούς παρευρισκομένους.

Ο κ. Κωτούλας και η ομάδα του συνδυασμού του, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς τον καλλιτέχνη κ. Κώστα Σγουραλή για την ευκαιρία που τους εδόθη να συμμετάσχουν σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση πολιτισμού και τέχνης. Άλλωστε η παρουσία τους στην έκθεση αποτελεί  απόδειξη αγάπης για τον πολιτισμό και την τέχνη στην περιοχή μας.

Ο συνδυασμός “Νέα Προοπτική” δεσμεύεται να εργαστεί για το καλό της κοινότητός μας και να προωθήσει την ανάπτυξη και την ευημερία των Δημοτών του Δήμου Μετεώρων. Με ενθουσιασμό και αφοσίωση, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Με εκτίμηση, “Νέα Προοπτική”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr