Ο καιρός της Τρίτης από τον Μιχάλη Σιούτα – Κακοκαιρία, με βροχές και χιόνια στα ορεινά και σε ημιορεινά

0 991

Κακοκαιρία, με βροχές και χιόνια στα ορεινά αλλά και σε χαμηλότερα υψόμετρα, από τα 300 μέτρα περίπου και πάνω, στη Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο, Θεσσαλία και Στερεά. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Θερμοκρασία

Στη βόρεια Ελλάδα από 2 μέχρι 7 βαθμούς, στη δυτική Μακεδονία από -2 μέχρι 4, στην κεντρική Ελλάδα από 2 έως 12, στη δυτική και νότια Ελλάδα από 4 έως 13 και στις νησιωτικές περιοχές από 9 ως 16 βαθμούς.

Άνεμοι

Βοριάδες, στις θαλάσσιες περιοχές μέτριοι έως ισχυροί, 4-6 Μποφόρ, σταδιακά θα στραφούν σε Νοτιάδες με την ίδια ένταση.

Θεσσαλονίκη

Συννεφιά, με βροχές ή χιονόνερο και χιόνια στα γύρω ορεινά, πιθανόν πρόσκαιρα και στην πόλη. Οι άνεμοι Βοριάδες, ισχυροί έως θυελλώδεις 6-8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 2 έως 6 βαθμούς.

Αττική

Συννεφιά, βροχές με πιθανή καταιγίδα και χιόνια στα ορεινά, σε υψόμετρα πάνω από τα 800 μέτρα. Άνεμοι Βοριάδες μέτριοι έως ισχυροί 4-6, τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 5 μέχρι 12 βαθμούς.

απο makthess.gr

Ο Μιχάλης Σιούτας είναι Διαδάκτορ Μετεωρολόγιας ΑΠΘ, του  Κέντρου Μετρολογικών εφαρμογών του ΕΛΓΑ αεροδρομίου Μακεδονίας Θεσσαλονίκης και κατάγεται από την Θεοτόκο Χασίων του Δήμου Μετεώρων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr