Ο Καλαμπακιώτης καθηγητής Αγγειοχειρουργικής Χρήστος Δ. Λιάπης με τον Καθηγητή Πνευμονολογίας κ. Μπεχράκη μίλησαν για τις επιπτώσεις του καπνίσματος

0 803

Μια σπουδαία εκδήλωση έγινε το βράδυ της Τρίτης 6 Νοεμβρίου στην Καλαμπάκα που αφορούσε τις επιπτώσεις του καπνίσματος.

Η εκδήλωση έγινε με ομιλητές δυο σπουδαίους επιστήμονες οι οποίοι ανέλυσαν στους παρευρισκόμενους που βρέθηκαν στην αίθουσα “Νίτσα Λιάπη” της πόλης μας τις επιπτώσεις του τσιγάρου στην υγεία μας.

Ο Καλαμπακιώτης καθηγητής Αγγειοχειρουργικής κ. Χρήστος Δ. Λιάπης βρέθηκε στην αίθουσα “Νίτσα Λιάπη” που φέρει το όνομα της μητέρας του και είναι δωρητής αυτής, αναλύοντας το θέμα “Κάπνισμα και Αγγεία” ενώ ο Καθηγητής Πνευμονολογίας Παναγιώτης Μπεχράκης πραγματοποίησε ομιλιά με θέμα «Κάπνισμα και υγεία».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της αντιδημάρχου πολιτισμού και συντονίστριας κας Λίλας Μπαντέκα – Νάνη, χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Σινάνη, και χαιρετισμό του κ. Τσίγκα από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Ακολούθησε εντυπωσιακό θεατρικό με μήνυμα κατά του καπνίσματος από μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας και στην συνέχεια οι κ.κ. καθηγητές μίλησαν σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος στην υγεία μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.