Ο Κ. Σκρέκας στη σύνδεση της Καλαμπάκας με το «Φυσικό Αέριο»

1 292

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για την πόλη της Καλαμπάκας και τον Δήμο Μετεώρων παραβρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Βουλευτής Π.Ε. Τρικάλων της Ν.Δ. και πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας. Προσκεκλημένος από την Εταιρεία Διαχείρισης Φυσικού Αερίου για τη Θεσσαλονίκη και τη Θεσσαλία, με την ιδιότητα του Τομεάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος, της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Κ. Σκρέκας χαιρέτησε τη νέα εποχή για την ευρύτερη περιοχή. Απέδωσε τα εύσημα στη Δημοτική Αρχή και προσωπικά στον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Χρήστο Σινάνη για το γεγονός ότι οραματίστηκε, πάλεψε και τα κατάφερε ώστε η Καλαμπάκα να γίνει η Τρίτη πόλη στην Ελλάδα που αποκτά διασύνδεση ως απομακρυσμένη περιοχή με τη χρήση μονάδας αποσυμπίεσης.

Ο Τομεάρχης Ενέργειας της Ν.Δ. απέδωσε επίσης «τα εύσημα στην εταιρεία ΕΔΑ Θεσ/νίκης-Θεσσαλίας που υλοποίησε το έργο ταχύτατα ώστε τα νοικοκυριά και οι επαγγελματίες του Δήμου Μετεώρων να έχουν πρόσβαση σε καθαρότερη και φθηνότερη ενέργεια. Μια απόδειξη ότι οι συμπράξεις Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα μπορούν να δώσουν γρήγορες και ανταγωνιστικές λύσεις με φθηνό κόστος προς όφελος της ανάπτυξης».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

1 Σχόλιο
  1. ΟΧΙάς λέει

    Όλες οι κινήσεις σας έχουν καθαρά επικοινωνιακά κριτήρια και εκτρέπονται από την απλή λογική. Τα γεγονότα και οι δηλώσεις του κ. Μπακούρα διαψεύδουν τον δήμαρχο που προσπαθούσε να πείσει ότι κατόπιν δικών του ενεργειών ήρθε το φυσικό αέριο στην Καλαμπάκα. Η εταιρεία απλά επεκτάθηκε και στη ΘΕΣΣΑΛΊΑ. Δυστυχώς για μερικούς, οι πολίτες διαθέτουν την αντίληψη και το «καθαρό μυαλό» και ξεχωρίζουν τις καπελατζούδες και τους πολιτικούς γυρολόγους.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.