Ο Γιάννης Μπουτίνας εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

0 687

Με την ανάθεση των καθηκόντων στους 3 αντιπεριφερειάρχες και στους δύο εντεταλμένους συμβούλους (επ’ αμοιβή), στην οποία θα προχωρήσει αύριο Δευτέρα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ολοκληρώνεται το παζλ της διοικητικής δομής της νέας Περιφερειακής Αρχής.

Τα νέα πρόσωπα που αναλαμβάνουν θεματικοί αντιπεριφερειάρχες είναι ο Γιώργος Λαδόπουλος (ο οποίος επανέρχεται στον Πρωτογενή Τομέα), ο Βολιώτης Θ. Μόρας, ο Καρδιτσιώτης Κ. Καραγιάννης και εντεταλμένοι σύμβουλοι ο Τρικαλινός Γ. Μπουτίνας (Τουρισμού) και ο Γ. Τέας (από Μαγνησία).

Όπως είναι γνωστό τον Σεπτέμβριο είχαν ανακοινωθεί οι 4 χωρικοί αντιπεριφερειάρχες και οι 3 θεματικοί μαζί με έναν εντεταλμένο σύμβουλο. Πιο συγκεκριμένα χωρικοί αντιπεριφερειάρχες ορίστηκαν οι κ.κ. Καλομπάτσιος Χρήστος (Λάρισα), Χρ. Μιχαλάκης (Τρίκαλα), Δωρ. Κολυνδρίνη (Μαγνησία), Κ. Νούσιος (Καρδίτσα).

Θεματικοί ορίστηκαν οι κ. Λιούπας Νικόλαος (Αθλητισμού, Νεολαίας, Απασχόλησης και Δια Βίου Μάθησης), Ιγγλέσης Γρηγόριος (Πολιτικής Προστασίας, Μεταφορών και Επικοινωνιών), Μπάρδας Κωνσταντίνος (Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Πολιτικής Γης) και εντεταλμένος Σύμβουλος για τα έργα ο κ. Στέλιος Δημότσιος.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία – onlarissa.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.