Ο Δήμος Μετεώρων σε διεπιστημονική ημερίδα του Δικτύου Πίνδος

1 365

Το Δίκτυο Πίνδος στο οποίο συμμετέχει και ο δήμος Μετεώρων, πραγματοποίησε διεπιστημονική ημερίδα στις εγκαταστάσεις του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο δήμος Μετεώρων εκπροσωπήθηκε από τον ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου, κ. Νικολογιάννη Σπύρο ενώ συμμετείχαν δήμαρχοι και εκπρόσωποι από τους άλλους δήμους – μέλη του δικτύου, όπως επίσης και διακεκριμένοι καθηγητές του ΑΠΘ με το οποίο η διοίκηση του δικτύου Πίνδος έχει υπογράψει Σύμφωνο Συνεργασίας.

Το κύριο θέμα ήταν η διερεύνηση των πηγών χρηματοδότησης από Ευρωπαικά Προγράμματα για την αξιοποίηση προτάσεων και την υλοποίηση σχεδίων που θα συνδέονται με τη βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομίας και της κοινωνίας και θα αφορούν τομείς όπως, ο πολιτισμός, , ο τουρισμός, ο πρωτογενής τομέας  και το περιβάλλον.

 

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος του Δ. Μετεώρων

Κερασοβίτης Βασίλειος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. ΟΧΙάς λέει

    Ότι κάνει το καθένα ευτυχισμένο «ΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΙΝΔΟΥ». Από τις 21 Οκτωβρίου 2016 που πλάκωσαν τις δηλώσεις στο Βουλγαρέλι του δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων και παρουσίασαν ένα πιλοτικό σχέδιο για την Ορεινή Ζώνη, με τις παρεμβάσεις που μπορούν να ενταχθούν σε ένα εν δυνάμει επιχειρησιακό σχέδιο για την ανάπτυξη καινοτομιών στον ορεινό όγκο μόνο πάπαλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.