Νέος θρίαμβος του ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ

Ζ’ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΓΥΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – Με μεγάλη επιτυχία και νέο ρεκόρ συμμετοχών (ξεπέρασαν τους 120 αθλητές) διεξήχθησαν οι αγώνες από 5-7/10/2007. Μεγάλα ονόματα της Ελληνικής ποδηλασίας όπως ο Θεσσαλονικιός Παγκόσμιος Πρωταθλητής ανδρών Γιάννης Ταμουρίδης συμμετείχαν στους αγώνες.

0 301

Ζ’ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΓΥΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – Με μεγάλη επιτυχία και νέο ρεκόρ συμμετοχών (ξεπέρασαν τους 120 αθλητές) διεξήχθησαν οι αγώνες από 5-7/10/2007. Μεγάλα ονόματα της Ελληνικής ποδηλασίας όπως ο Θεσσαλονικιός Παγκόσμιος Πρωταθλητής ανδρών Γιάννης Ταμουρίδης συμμετείχαν στους αγώνες. Πήραν μέρος επίσης η Ολυμπιακή ομάδα Ρουμανίας, τρεις επαγγελματικές ομάδες της Βουλγαρίας η HEMUS, BOURGAS , NESSEBAR, η Εθνική Κύπρου, η επαγγελματική BIKINCYPRUS και αντιπροσωπευτικές ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Η μεγάλη επιτυχία του ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ άρχισε την Παρασκευή 5/10 στο αγώνισμα ατομικής χρονομέτρησης όπου ο Γιώργος Καράτζιος κατετάγη 1ος στους εφήβους και 7ος στη γενική κατάταξη (ο αγώνας ήταν ΑΝΔΡΩΝ- ΕΦΗΒΩΝ OPEN) μετά τον Γιάννη Ταμουρίδη που κατετάγη 4ος.Το Σάββατο 6/10 στο αγώνισμα αντοχής 122 χλμ. από το Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης – Δημαρχείο Λιτοχώρου ο Καράτζιος ήταν πάλι 1ος στους εφήβους με χρόνο 3.07.53. (με τον ίδιο χρόνο τερμάτισε ο Γ. Ταμουρίδης του ΠΑΟΚ μαζί με ένα γκρουπ 8 αθλητών).Την Κυριακή 7/10 στον αγώνα σιρκουί 62 χλμ. μέσα στη Θεσσαλονίκη ο Καράτζιος ήταν πάλι 1ος έφηβος κάνοντας την απόλυτη τριπλή επιτυχία στους αγώνες.Στη μικτή γενική κατάταξη ήταν 1ος έφηβος Έλληνας μεταξύ Ελλήνων και ξένων και 2ος καλύτερος Έλληνας όλων των κατηγοριών μετά τον Παγκόσμιο πρωταθλητή Γ. Ταμουρίδη. Νικητής αναδείχθηκε ο Βούλγαρος KUSHLEV της HEMUS, 2ος ο GYUROV της NESSEBAR και 3ος ο GRASHEV της ίδιας ομάδας.Τις ίδιες ημερομηνίες αγωνιστήκαν και τα μίνι και οι παμπαίδες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Αθήνας. Τα μίνι πήγανε εξαιρετικά με 12ο τον Μητσούλα Ν. και 20η τη Μητσούλα Χάιδω, 23ο τον Τσινάνη Κων/νο σε 83 συμμετοχές παιδιών.Ένα από τα πιο πληθέστερα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων. Στην κατηγορία παμπαίδων είχαμε και έναν παρ’ολίγο σοβαρό τερματισμό του Τρικαλινού αθλητή μας Μπαρούτα Παναγιώτη ο οποίος κλείστηκε από συναθλητές του στα τελευταία 500m της διαδρομής με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες και να νοσηλευτεί εκεί έως την οριστική του ανάρρωση. Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και καλή συνέχεια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.