Νέα του Α.Σ. Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας

Ο Α.Σ. Μαχητικών τεχνών Καλαμπάκας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, ταξίδεψε στην Πτολεμαΐδα και συμμετείχε σε κοινή προπόνηση τριών συλλόγων

0 413

Ο Α.Σ. Μαχητικών τεχνών Καλαμπάκας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, ταξίδεψε στην Πτολεμαΐδα και συμμετείχε σε κοινή προπόνηση τριών συλλόγων

Ο Α.Σ. Μαχητικών τεχνών Καλαμπάκας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, ταξίδεψε στην Πτολεμαΐδα και συμμετείχε σε κοινή προπόνηση τριών συλλόγων  με τους αθλητές του μετά από πρόσκληση του Α.Σ. Ατραπός Πτολεμαΐδας όπου αποτελεί την έδρα και το αρχηγείο του IFK Hellas Kyokushin.

Οι αθλητές του είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν στην τεχνοτροπία του IFK kyokushin καράτε από τον προπονητή του συλλόγου της Πτολεμαΐδας κ. Τρανίδη Στέφανο 4 Dan, που δίδαξε τις βασικές τεχνικές του συστήματος αφού αποτελούν συγγενικά συστήματα Νοκ Ντάουν και δυναμικά στυλ καράτε καθώς ταιριάζει η αγωνιστική φιλοσοφία τους. Στην κοινή προπόνηση συμμετείχε επίσης με αθλητές και ο Α.Σ. Ακάδημος Κοζάνης με προπονητή τον Γαύρο Νικόλαο.

Αποτελεί πραγματικά σωστή επιλογή οι αθλητές να δοκιμάζουν νέες τεχνικές και συνεργασίες παρόμοιων στυλ καράτε εμπλουτίζοντας τα βιώματά τους στις πολεμικές τέχνες παραμερίζοντας τον εγωισμό τους προσπαθώντας για την ποιοτική αναβάθμιση τους τεχνικά.

Το Δ.Σ. του συλλόγου Καλαμπάκας ευχαριστεί για την πρόσκληση τον προπονητή του Α.Σ. Ατρωπός της Πτολεμαΐδας για τη διοργάνωση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές, προπονητές και γονείς που παρακολούθησαν την κοινή φιλική προπόνηση και η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ως ανταπόδοση στην Καλαμπάκα σε προγραμματισμένη ημερομηνία.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες προαγωγικές εξετάσεις βαθμών των αθλητών του συλλόγου όπου κάποιοι αθλητές προβιβάστηκαν στον επόμενο βαθμό (kyu) από τον προπονητή του συλλόγου.

Το ΔΣ του συλλόγου

2345 36791011 111 211 311 413

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.