Νέα διάκριση για τον Καλαμπακιώτη γιατρό Σόλων Κωτούλα

0 806

Το τετραήμερο από 23 έως 26 Ιουνίου, διεξήχθη το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Επαγγελματικής Ενώσεως Παθολόγων Ελλάδος.

Το Συνέδριο είχε απόλυτη επιτυχία, ήταν πολυθεματικό και αφορούσε νόσους της καθημερινότητος για κάθε Παθολόγο. Απο νοσήματα COVID-19, Σακχαρώδους Διαβήτου  τύπου 1 και 2, Αρτηριακής Υπερτάσεως, Μεταβολισμού, Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας, Άσθματος, Καρδιάς και πολλών άλλων ασθενειών που χρήζουν την συμμετοχή και συνεισφορά του Παθολόγου για την επίλυσή των.

Ο Καλαμπακιώτης Ειδικός Παθολόγος , Αντιπρόεδρος της Επαγγελματικής Ενώσεως Παθολόγων Ελλάδοςκαι Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων (Καλαμπάκας), πρωτοστάτησε συμμετέχοντας:

1ον) ως μέλος της οργανωτικής Επιτροπής,

2ον) ως Πρόεδρος σε τράπεζα με θέμα: «Διαγνωστική Προσέγγιση Αναιμιών» και ομιλήτρια την κα Σκαρμούτσου- Τσιμηρίκα Κωνσταντία, MD, Αιματολόγο, Θεσσαλονίκη,

3ον) ως Πρόεδρος στην δορυφορική διάλεξη με θέμα: «Ο ρόλος του συνδυασμού Φουροϊκής Φλουτικαζόνης/Βιλαντερόλης και

του Ουμεκλιδινίου στη θεραπευτική διαχείριση των αποφρακτικών

νοσημάτων του πνεύμονα», με εισηγητή τον κο Αντωνιάδη Αντώνιο MD, MSc, PhD, Παθολόγο, Γενικό Γραμματέα της Επαγγελματικής Ενώσεως

Παθολόγων Ελλάδος (ΕΕΠΕ), Αθήνα, και

4ον) ως Πρόεδρος σε Τράπεζα με θέμα: « Τεκμηριωμένη Συνταγογράφηση Αντιβιοτικών» και εισηγητή τον κο Ξενοφών Κροκίδη, Παθολόγο, Διδάκτωρ Πανεπιστήμιου Mainz και Διευθυντής της Β΄ Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Καβάλας.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr