Μουσική Σχολή Δήμου Καλαμπάκας – Σεμινάρια πιάνου και κιθάρας

Το Σάββατο 7 Μαΐου 2011  στη Μουσική Σχολή του Δήμου Καλαμπάκας θα πραγματοποιηθεί για τους μαθητές της Σχολής , σεμινάριο Κιθάρας με τον διακεκριμένο σολίστα  Γιώργο Φουντούλη.

0 107

Το Σάββατο 7 Μαΐου 2011  στη Μουσική Σχολή του Δήμου Καλαμπάκας θα πραγματοποιηθεί για τους μαθητές της Σχολής , σεμινάριο Κιθάρας με τον διακεκριμένο σολίστα  Γιώργο Φουντούλη.

 

Το Σάββατο 7 Μαΐου 2011  στη Μουσική Σχολή του Δήμου Καλαμπάκας θα πραγματοποιηθεί για τους μαθητές της Σχολής , σεμινάριο Κιθάρας με τον διακεκριμένο σολίστα  Γιώργο Φουντούλη. Ο Γιώργος Φουντούλης είναι γνωστός Έλληνας κιθαρίστας και συνθέτης με πλούσια καλλιτεχνική και εκπαιδευτική δράση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Είναι ιδρυτής και διευθυντής του Ωδείου Φουντούλη στο Βόλο, καλλιτεχνικός διευθυντής του Χειμερινού Φεστιβάλ Κιθάρας και του Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Πόρτο Χελίου καθώς και πρόεδρος της International Art Society. Έχει γράψει μουσική για σόλο κιθάρα, μουσική δωματίου, μουσική για θέατρο, τραγούδια, καθώς και διδακτικά βιβλία για κιθάρα.

Είναι διευθυντής του Εξεταστικού Κέντρου του Trinity College London και του Century University με έδρα το Βόλο, και διευθυντής του Ωδείου Φουντούλη.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΙΑΝΟΥ

Την Κυριακή 8 Μαΐου 2011  στη Μουσική Σχολή του Δήμου Καλαμπάκας θα πραγματοποιηθεί για τους μαθητές της Σχολής , σεμινάριο πιάνου με τον διακεκριμένο Σολίστα Απόστολο Αλεξίου.

Ο Απόστολος Αλεξίου είναι Σολίστας  πανελληνίου φήμης , διδάσκει πιάνο και ανώτερα θεωρητικά , υπήρξε διευθυντής σε πολλές Σχολές και Ωδεία της χώρας μας και τα τελευταία χρόνια είναι διευθυντής στο Δημοτικό  Ωδείο της Λάρισας.

Σκοπός των  Σεμιναρίων είναι η ενίσχυση και ο εμπλουτισμός της διδασκαλίας του οργάνου με τεχνικές δεξιοτεχνίας , μελέτης και έκφρασης.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής .

Κόστος συμμετοχής :  20 €

Κόστος για ακροατές : 10 €

Υπεύθυνη διοργάνωσης:  Όλγα Κουτσαλιάρη

Τηλέφωνα   Επικοινωνίας:

2432024594

6974930736

Email: musxoli_dkalkas@yahoo.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.