Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού ,Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης της Περιφ. Θεσσαλίας Γιάννη Μπουτίνα για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

0 563

27 Σεπτεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού . Μια ημέρα που μας υπενθυμίζει τις τεράστιες δυνατότητες του τόπου μας να αναδειχθεί , ακόμη πιο πολύ , τουριστικά .

Η ανάδειξη του τουρισμού και η συμβολή του στην οικονομία , την κοινωνία και τον πολιτισμό τον καθιστά έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες ανάπτυξης της χώρας μας και ειδικότερα της Θεσσαλίας μας .

Εμείς , στην Περιφέρεια Θεσσαλίας έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε σε μεγάλο βαθμό τις υποδομές για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος .

Με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και όλα τα στελέχη του τουρισμού σχεδιάζουμε και υλοποιούμε δράσεις με απώτερο σκοπό την αξιοποίηση κάθε μορφής τουριστικού προιόντος και την ανάδειξη τους .

Το 2018 βραβευτήκαμε με το χρυσό βραβείο , στα Tourism Awards , ως η Περιφέρεια με την πιο ολοκληρωμένη επικοινωνιακή καμπάνια με τίτλο: “Thessaly Handcrafted by Time”.

Και συνεχίζουμε … με σταθερά βήματα … έτοιμοι να υλοποιήσουμε τις επόμενες προωθητικές ενέργειες με ωφελούμενους ,όλους τους εμπλεκόμενους ,έμμεσα και άμεσα , με τον τουρισμό .

Γιάννης Μπουτίνας
Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ,Πολιτισμού
και Δια Βίου Μάθησης Περιφ. Θεσσαλίας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.