Μήνυμα της Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Ιωάννας Λαΐου

0 383

Ιωάννα Λαΐου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ” του Υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Μετεώρων Γιάννη Παπαμιχαήλ

 

Αγαπητοί μου συνδημότες, ως γέννημα θρέμμα της γης των Χασίων γνωρίζω εκ βάθους τα προβλήματα και τις αγωνίες των Χασιωτών.

Αναμφισβήτητα, ο τόπος που ζούμε έχει πάρει κατιούσα πορεία σε όλους τους τομείς ,υποβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στο τόπο που γεννηθήκαμε, στον τόπο που μεγαλώσαμε!

Γνωρίζετε σχεδόν όλοι ότι η επαγγελματική μου ενασχόληση αφορά ως επί το πλείστον την τρίτη ηλικία, αναλογιζόμενοι λοιπόν ότι ο πληθυσμός των Χασίων είναι σε μεγάλο βαθμό γερασμένος ,η εκλογή μου είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Σίγουρα μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσουμε στα νέα παιδιά τα οποία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νιώσουν απομονωμένα και να στραφούν σε αναζήτηση επαγγελματικής αποκατάστασης μακριά από τη γη των Χασίων.

Το όραμα μου είναι οι Χασιώτες να νιώθουν ότι έχουν σωστή ιατρική περίθαλψη, να νιώθουν ασφάλεια και να μπει, επιτέλους ,η ψυχαγωγία στη ζωή τους με την διοργάνωση παντός είδους κοινωνικών εκδηλώσεων.

Τίποτα δεν είναι εύκολο ,αλλά και τίποτα δεν είναι δύσκολο όταν υπάρχει θέληση και πραγματική αγάπη για τον τόπο που μας δίδαξε την καλοσύνη ,την απλότητα και την εντιμότητα.

Αυτό που χρειάζεται είναι να εκλέξουμε ανθρώπους που έχουν αποδείξει εμπράκτως ότι μπορούν να τα καταφέρουν χωρίς δεκανίκια και υποζύγια παντός είδους.

Σας προσκαλώ λοιπόν να με στηρίξετε με την ψήφο σας και σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να επιλύω τα προβλήματα με σεβασμό και ανθρωπιά.

Με εκτίμηση
Λαΐου Ιωάννα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.