Φαμίσης – Σακελλαρίου ενώνουν δυνάμεις για το αεροδρόμιο Μετεώρων

0 1.929

Σε γνώριμα λημέρια βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Τρικάλων Κώστας Φαμίσης λίγες ημέρες πριν τις κάλπες της προσεχούς Κυριακής.

Ο Καλαμπακιώτης πολιτικός-πανεπιστημιακός και επιχειρηματίας επισκέφτηκε και τον φυσικό του χώρο-ΤΕΦΑΑ Τρικάλων-όπου είχε εγκάρδια υποδοχή από συναδέλφους και την Γραμματεία της σχολής και δέχτηκε ευχές για καλή επιτυχία στον αγώνα του.

Παράλληλα επισκέφτηκε και το Νεοχώρι όπου συναντήθηκε με τον νέο Δήμαρχο της περιοχής Γιάννη Σακελλαρίου  και συνομίλησαν για τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής.

Ο Κώστας Φαμίσης ενημέρωσε τον κ. Σακελλαρίου για την πρωτοβουλία του περί δημιουργίας του αεροδρομίου Μετεώρων στην Φαρκαδόνα με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο να δείχνει ενθουσιασμένος με το έργο και μάλιστα δεσμεύτηκαν αμφότεροι να συναντηθούν σύντομα ώστε να συζητήσουν αναλυτικά το όλο θέμα και να προωθήσουν από κοινού την όλη προσπάθεια ζητώντας την στήριξη όλων των φορέων για να γίνει κάποια στιγμή πραγματικότητα.

Οι περιοδείες του Καλαμπακιώτη πολιτικού συνεχίστηκαν και με επαφές στη Ζηλευτή όπου έγινε αντικείμενο για άλλη μια φορά θερμών εκδηλώσεων από τον κόσμο που δεσμεύτηκε να τον στηρίξει καθώς στο πρόσωπό του βλέπουν έναν άνθρωπο με αγάπη και όραμα προσφοράς για τον τόπο και τους πολίτες του νομού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.