Μήνυμα της Βουλευτή Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνας Παπακώστα Παλιούρα, για τον Ανασχηματισμό της Κυβέρνησης

0 438

Τα νέα πρόσωπα που εισέρχονται στο Κυβερνητικό Σχήμα, αλλά και οι Υπουργοί και Υφυπουργοί που παραμένουν στις θέσεις τους, συνεχίζοντας το έργο τους, βρίσκονται αντιμέτωποι με μια κρίσιμη περίοδο για την χώρα.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχουν αποδείξει, πως ακόμη και στις μεγαλύτερες δυσκολίες που ενσκήπτουν, οι πολιτικές αποφάσεις διαμορφώνονται, πάντοτε με σχεδιασμό και ορθολογισμό.

Η αναδιάταξη στο Κυβερνητικό Σχήμα, αφορά την ανανέωσή του, καθώς επίσης και την αξιοποίηση ικανών στελεχών σε κρίσιμες Υπουργικές θέσεις, που θα προσδώσουν νέα κίνητρα, θα προωθήσουν και θα ενισχύσουν το Κυβερνητικό έργο.

Ιδιαίτερα τιμητική για τον Νομό μας, είναι η αναβάθμιση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κώστα Σκρέκα, σε Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τον οποίο και συγχαίρω ολόψυχα.

Είμαι πεπεισμένη, πως και με τα νέα του υπουργικά καθήκοντα θα συμβάλλει τα μέγιστα και με κάθε τρόπο στις τοπικές ανάγκες, μεριμνώντας ιδιαίτερα για τον Νομό Τρικάλων.

Εύχομαι καλό ξεκίνημα και δημιουργική συνέχεια στην νέα σύνθεση της Κυβέρνησης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.