Μικέλης Χατζηγάκης: «46 χρόνια ΝΔ»

0 416

Η Νέα Δημοκρατία κλείνει σήμερα σχεδόν μισό αιώνα ζωής (46 χρόνια)! Είναι η παράταξη που αποκατέστησε την δημοκρατία στην Ελλάδα, έβαλε την χώρα στην Ευρώπη και έθεσε τις θεσμικές βάσεις για την μακροβιότερη περίοδο κοινοβουλευτικής σταθερότητας, ειρήνης και οικονομικής ανάπτυξης στην νεότερη Ελλάδα.

Διαχρονικά, η Νέα Δημοκρατία έβαλε πλάτη για τον εκσυγχρονισμό της Ελλάδας – χωρίς να ξεχάσει τις παραδόσεις μας και τις ρίζες μας – και την ενότητα της πατρίδας κόντρα σε διχαστικές και λαϊκίστικές φωνές – και από τα δύο άκρα. Άλλωστε, όπως έγραψε και ο Κωσταντίνος Καραμανλής το 1974 «Η ΝΔ είναι η κίνηση που επιλέγει και συντηρεί από την παράδοση μόνον όσα ο χρόνος απέδειξε σωστά και χρήσιμα. Και προχωρεί διαρκώς με μεγάλα, τολμηρά αλλά και ασφαλή βήματα στις νέες διαρκώς εξελισσόμενες συνθήκες. Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξης που αγνοεί τις διενέξεις και τους διχασμούς του παρελθόντος και προσανατολίζεται στα ευρύτερα δυνατά σχήματα ενότητος».

Σήμερα, η παράταξη ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται παραμένοντας πιστή στις παραδοσιακές αρχές και αξίες της, και με σχέδιο οδηγεί την χώρα σε έξοδό από την τεράστια υγειονομική και οικονομική κρίση και σε μια ισορροπημένη εξωτερική πολιτική σύμφωνα με τους κανόνες του διεθνούς δικαίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.