Μια ακόμη υπέροχη υιοθεσία από την ομάδα “Angels With Paws Meteora GR”

0 2.671

Μια υπέροχη πράξη υιοθεσίας έγινε σήμερα στην πόλη μας! Μετά το τρίποδο αδέσποτο κουτάβι που υιοθετήθηκε πριν μήνες σε οικογένεια στη Θεσσαλονίκη και ζει πλέον ευτυχισμένο, σήμερα πήρε τον δρόμο του για τη συμπρωτεύουσα ο μικρός Τζάκσον.  Ένα νεαρό ζευγάρι Γάλλων, η Suakin και ο Αmine όπου διαμένουν στη Θεσσαλονίκη, έψαχναν να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο. Επικοινώνησαν  με αρκετές σελίδες φιλόζωων στα social media, χωρίς ανταπόκριση όπως ανέφεραν. Επικοινωνώντας με την ομάδα εθελοντών “Αngels With Paws Meteora GR”, εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για ένα αδέσποτακι που βρισκόταν σε φιλοξενία στη Διάβα. Αμέσως έγιναν έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι από την ομάδα εθελοντών και οι απαραίτητες ενέργειες για να προχωρήσει η υιοθεσία. Σήμερα , 1 Απριλίου , το νεαρό ζευγάρι ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Καλαμπάκα προκειμένου να παραλάβουν οι ίδιοι το νέο μέλος!  Θαύμασαν τις ομορφιές του τόπου μας και  ευχαρίστησαν από καρδιάς , όσους βοήθησαν στην υιοθεσία. 

Η ομάδα εθελοντών, ευχαριστεί για ακόμα μια φορά, για τις γρήγορες ενέργειες του αντιδημάρχου κ. Κερασοβίτη προκειμένου να γίνουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες υιοθεσίας, την κτηνίατρο του Δήμου κα. Στατήρα για όλες τις εξετάσεις,τσιπαρισμα και ιατρικό έλεγχο και σχετικό εμβολιασμό και φροντίδα που παρείχε στον σκυλάκο. Τέλος, ευχαριστίες στην κα. Ιωάννα που φιλοξένησε για επτά μήνες τον σκυλάκο μέχρι να βρεθεί υιοθεσία. 

” Είναι, πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα να συναντάς ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα και τεράστιο ενδιαφέρον για τα αδέσποτα. Από παρόμοιες εμπειρίες κερδίζουμε πολλά και σαν ομάδα, επειδή τα αδεσποτάκια  βρίσκουν πραγματική αγάπη από ανθρώπους εκτός του νομού μας. Αυτό μας  χαροποιεί και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Από τέτοιες πράξεις κερδίζουμε πολλά και σαν άνθρωποι και ως εθελοντές. Ευχόμαστε καλή ζωή στον σκυλάκο και ευχόμαστε και άλλα αδέσποτα να βρουν παρόμοια τύχη “

Η ομάδα εθελοντών” Angels With Paws Meteora GR “. 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.