Μια ακόμα σημαντική κοινωνική δράση της ΘΕΟΝΗ η Ανακαίνιση της Παιδιατρικής Κλινικής της Καρδίτσας

0 251

Μία σημαντική δράση της εταιρίας «ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό» αποτελεί η καθολική ανακαίνιση της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου της Καρδίτσας.

Η εταιρία ΘΕΟΝΗ ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την ανακαίνιση του Παιδιατρικού Τμήματος, ένα έργο υψηλών  προδιαγραφών, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της για έμπρακτη στήριξη της τοπικής κοινότητας. Η προσφορά αυτή αναδεικνύει και υπογραμμίζει την έντονη ευαισθητοποίηση της εταιρείας απέναντι στα παιδιά.

 

Σε εορταστική επίσκεψη που προγραμματίστηκε στο Νοσοκομείο, έδωσαν το παρόν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ΘΕΟΝΗ κος Δημήτρης Τσέλιος, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κος Κώστας Τσιάρας, οι οποίοι μοίρασαν δώρα στα παιδιά προσφέροντας χαρά και χαμόγελα λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

 

Η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, κα. Μαίρη Κουτσιούμπα από την πλευρά της εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον κο Τσέλιο για τη γενναιοδωρία του και το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελεί η εταιρία «ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό».

 

Η κοινωνική προσφορά είναι ένα αναπόσπαστο στοιχείο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΘΕΟΝΗ A.E., αποδεικνύοντας το με πολλαπλές δράσεις, και η οποία αποτελεί ένα σταθερό παράγοντα συνεχούς ενίσχυσης της τοπικής κοινωνίας.

 

Η μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή του έργου της ανακαίνισης υλοποιήθηκε από την εταιρία Greeneyes Development.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr