Μετά το Ροκ η ώρα της Ηλεκτρονικής Μουσικής – twelvehundredmeters festival στον Κλεινοβό Καλαμπάκας

Οι μέρες για το μαγικό ταξίδι στο βουνό και την πρώτη Αυγουστιάτικη πανσέληνο πλησιάζουν.

0 87

Οι μέρες για το μαγικό ταξίδι στο βουνό και την πρώτη Αυγουστιάτικη πανσέληνο πλησιάζουν.

Οι μέρες για το μαγικό ταξίδι στο βουνό και την πρώτη Αυγουστιάτικη πανσέληνο πλησιάζουν.

72 ώρες με ασταμάτητη μουσική να ηχεί στα 1200 μέτρα, από 40 Dj’s και 15 διαφορετικά είδη ηλεκτρονικής μουσικής, μέσα σε ένα απίστευτα φεστιβαλικό decor…!!!

Πάρτε τους φίλους σας, φέρτε την σκηνή σας για camping και ελάτε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία!!! Κάντε ένα περίπατο στο βουνό και στην κορυφή του Όρους Τριγγία στα 2204 μέτρα με τους οδηγούς της Ο.Λ.Κ., φέρτε το mountain bike σας για ένα καταπληκτικό down hill, περιπλανηθείτε στα ελατοδάση της περιοχής και ξεφύγετε λίγο από τους ρυθμούς της πόλης.

Η διαθεση των εισιτηρίων τελειώνει! Αποκλειστικά σημεία προπώλησης, για Θεσσαλονίκη free frequency… για Αθήνα Amorfia (A.W.I.M.) και Akida promo…για Λάρισα Psyshop Druid… για Γιάννενα FM.U… για Τρίκαλα cafe 4play… για Καλαμπάκα: Αλέξανδρος 6989626382, Κώστας 6936861415, Κώστας 6976502315, Χριστόφορος 6972557622.

Για περισσότερες πληροφορίες www.twelvehundredmeters.gr

Σχετικά με την μεταφορά σας στο σημείο

TΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΚΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΑ 40 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΎΝ

Make your Bus Reservation!!!

@ twelvehundredmeters@hotmail.gr until 20 July!!!!

Μεταφορά από την Αθήνα:

Αναχώρηση με το λεωφορείο από το κέντρο της Αθήνας στις 2Aυγ κατ ‘ευθείαν στο χωριό του φεστιβάλ (Κλεινοβός) και επιστροφή από τον χώρο του φεστιβάλ, στην Αθήνα στις 05Aυγ.

Εκτίμηση εισιτηρίου: 35 Ευρώ

Μεταφορά από τη Θεσσαλονίκη:

Αναχώρηση με το λεωφορείο από το κέντρο της Θεσσαλονίκης στις 2Aυγ κατ ‘ευθείαν στο χωριό του φεστιβάλ (Κλεινοβός) και επιστροφή από τον χώρο του φεστιβάλ, στην Θεσσαλονίκης στις 05Aυγ.

Εκτίμηση εισιτηρίου: 25 Ευρώ

Μεταφορά από τα Ιωάννινα:

Αναχώρηση με το λεωφορείο από το κέντρο των Ιωαννίνων στις 2Aυγ κατ ‘ευθείαν στο χωριό του φεστιβάλ (Κλεινοβός ) και επιστροφή από τον χώρο του φεστιβάλ, στα Ιωάννινα στις 05Aυγ.

Εκτίμηση εισιτηρίου: 15 Ευρώ

Μεταφορά από τη Λάρισα:

Αναχώρηση με το λεωφορείο από το κέντρο της Λάρισας στις 2Aυγ κατ ‘ευθείαν στο χωριό του φεστιβάλ (Κλεινοβός) και επιστροφή από τον χώρο του φεστιβάλ, στη Λάρισα στις 05Aυγ.

Εκτίμηση εισιτηρίου: 15 Ευρώ

http://www.facebook.com/twelvehundredmeters

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.