Με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες ο καιρός της εβδομάδας 14 – 20 Οκτωβρίου 2019

0 426

Με ηλιοφάνεια και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα κυλήσει ο καιρός της εβδομάδας 14-20 Οκτωβρίου 2019 με εκτίμηση του συντοπίτη μας Μετεωρολόγου Δρ. Μιχάλη Σιούτα.

Δευτέρα
Καλός καιρός, σχεδόν αίθριος σ΄ όλη τη χώρα, με τοπική συννεφιά στα δυτικά και νότια. Τις πρωινές και βραδινές ώρες αναμένεται περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, θα διατηρηθεί σε υψηλότερα για την εποχή επίπεδα.

Άνεμοι, Βοριάδες, στο Ιόνιο 3-4 στο Αιγαίο 4-5 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στη βόρεια Ελλάδα από 11 έως 28, στη δυτική και νότια από 14 έως 29 και στις νησιωτικές περιοχές από 18 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια, με περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και θερμοκρασία από 16 έως 27 βαθμούς.

Στην Αττική, αίθριος καιρός, άνεμοι Βοριάδες 4-6 Μποφόρ και θερμοκρασία από 17 έως 29 βαθμούς.

Τρίτη και Τετάρτη
Καλός καιρός, με ηλιοφάνεια και λίγη συννεφιά σ΄ όλη τη χώρα. Τις πρωινές και βραδινές ώρες αναμένεται περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στη δυτική Ελλάδα, γενικά θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Πέμπτη και Παρασκευή
Καλός καιρός, με ηλιοφάνεια και λίγη συννεφιά. Πιθανές λίγες βροχές στα δυτικά και νότια ορεινά. Τις πρωινές και βραδινές ώρες αναμένεται περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι μεταβλητοί, στα πελάγη 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ΄ αλλάξει σημαντικά.

Σάββατο και Κυριακή
Ηλιοφάνεια σ΄ όλη σχεδόν τη χώρα, εξαίρεση το Ιόνιο με πιθανές λίγες ασθενείς βροχές την Κυριακή. Τις πρωινές και βραδινές ώρες αναμένεται περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι μεταβλητοί, στα πελάγη 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από την Κυριακή σε πτώση.

makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.