Με τον George Best, απάντησε ο Χρίστος Λιάπης στις δηλώσεις Ντάισελμπλουμ, στο Twitter….

Χρησιμοποιώντας μια γνωστή ατάκα του μεγάλου ποδοσφαιρικού άσσου της Manchester United, George Best,

0 193

Χρησιμοποιώντας μια γνωστή ατάκα του μεγάλου ποδοσφαιρικού άσσου της Manchester United, George Best,

Χρησιμοποιώντας μια γνωστή ατάκα του μεγάλου ποδοσφαιρικού άσσου της Manchester United, George Best, σχολίασε καυστικά τις δηλώσεις του Προέδρου του Εurogroup, Γέρουν Ντάισεμπλουμ, περί σπατάλης χρημάτων σε γυναίκες και ποτά από τους κατοίκους των χωρών του Ερωπαικού Νότου, ο γιατρός και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρίστος Χ. Λιάπης. “Ξόδεψα το 90%των χρημάτων μου στις γυναίκες και στο ποτό. Τα υπόλοιπα (απλώς) τα σπατάλησα”.

Παρά τη βόρεια καταγωγή του, ο George Best θα επέκρινε τη δηκτική επίθεση του Γέρουν Ντάισεμπλουμ στον Νότο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έγραψε σχετικά ο Δρ. Λιάπης, αντιπαραβάλλοντας τον αήθη γραφειοκρατικό κομπλεξισμό του Ολλανδού Ευρωπαίου Αξιωματούχου, με την οξυδερκή και αυτοσαρκαστική αποστροφή του Βορειοευρωπαίου στην καταγωγή, αλλά Μεσογειακού στο ταμπεραμέντο, μεγάλου ποδοσφαιριστή της Γηραιάς Αλβιώνος.

Ο Δρ. Λιάπης προσέθεσε σχετικά πως “Για να πάει μπροστά η οικοδόμηση της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης και της συνεκτικότητας των εταίρων, θα πρέπει να αφήσουμε κατά μέρους τα διχαστικά στερεότυπα περί ενός συνεπούς και παραγωγικού Βορρά και ενός ανεύθυνου και τρυφηλού Νότου της Γηραιάς Ηπείρου.

Ο συγκερασμός όλων των εθνικών ιδιαιτεροτήτων και ο σεβασμός της ταυτότητας της κάθε χώρας – μέλους, που καλείται να υπηρετήσει μια αληθινά αλληλέγγυα Ένωση, αποτελεί το καλύτερο αντίδοτο στην δημιουργία μιας Ευρώπης δύο ή -ακόμη χειρότερα- πολλαπλών ταχυτήτων”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.