Με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Γρηγόρη Βλαχάκη, συναντήθηκε ο Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ Χρίστος Λιάπης

0 234

Συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Γρηγόρη Βλαχάκη, είχε, την προηγούμενη εβδομάδα, ο Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών, Χρίστος Λιάπης.

Ο Δρ. Λιάπης δήλωσε σχετικώς: «Η απρόσκοπτη συνέχιση του έργου των θεραπευτικών Προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ, στις δύσκολες συνθήκες που διαμόρφωσε η Πανδημία, περνά μέσα από τη συνεργασία με τις Δομές Υγείας όλης της επικράτειας.

Σε όλη τη χώρα, εκεί όπου απλώνεται το δίκτυο των πολλαπλών υπηρεσιών που παρέχει το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, καθώς η πρόληψη και η αντιμετώπιση της COVID-19, εμφανίζει ξεχωριστά χαρακτηριστικά εντός του πλαισίου της απεξάρτησης, τόσο στις θεραπευτικές της διαστάσεις όσο και στους άξονες της επανένταξης.

Η συνεργασία αυτή αποδίδει καθημερινά καρπούς, υπό τον συντονισμό όλων των Διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας και του ΕΟΔΥ, με τις πρωτοβάθμιες και τις δευτεροβάθμιες Δομές Υγείας, αλλά και με τα τριτοβάθμια Νοσοκομεία μας να έχουν σταθεί στο πλευρό των εργαζόμενων και των ωφελούμενών μας, στη μάχη ενάντια στον SARS-CoV-2.

Είναι ξεχωριστή η χαρά και η συγκίνησή μου, όταν στο τιμόνι μιας από αυτές τις Υγειονομικές Δομές συναντώ και συνεργάζομαι με έναν καλό φίλο, άξιο και πεπειραμένο στέλεχος της Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας, σε ένα Νοσοκομείο στο οποίο είχα, μάλιστα, πρωτοασκήσει την Ιατρική, το 2004, πριν την ανάληψη των καθηκόντων μου για την 1η άσκηση Υπηρεσίας Υπαίθρου σε Περιφερειακό Ιατρείο του νομού της Λάρισας, της πόλης στην οποία μεγάλωσα και με την οποία με συνέχουν ισχυροί δεσμοί και διαχρονικά κίνητρα προσφοράς».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.