Με μεγάλη προσέλευση έγιναν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων στο Κουρσούμ Τζαμί

Με μεγάλη προσέλευση φιλότεχνων Τρικαλινών έγιναν το περασμένο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

0 412

Με μεγάλη προσέλευση φιλότεχνων Τρικαλινών έγιναν το περασμένο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

Με μεγάλη προσέλευση φιλότεχνων Τρικαλινών έγιναν το περασμένο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων,με τίτλο «Χρώμα και Φως» στο «Κουρσούμ» Τζαμί!

Στην τελετή των εγκαινίων μίλησε η πρόεδρος κα Μαρία Ζιάκα για τις δράσεις του συλλόγου τη χρονιά που πέρασε και για την έκθεση, όπου ιδιαίτεροι προσκεκλημένοι είναι φέτος οι μαθητές των σχολείων, τόνισε ότι στόχος του συλλόγου για φέτος είναι η ομαδική δουλειά των παιδιών ώστε να αναπτυχθεί πνεύμα συνεργασίας και κάλεσε τους εκπαιδευτικούς να ανταποκριθούν στην πρόσκληση.

Εκ μέρους της Δημ. Αρχής παρόντες ήταν η Αντιδήμαρχος προγραμματισμού, ανάπτυξης και τουρισμού Ντίνα Δήμα και ο Δημοτικός σύμβουλος Τάσος Κατσιάνης, οι οποίοι απήυθυναν χαιρετισμό και μίλησαν με θερμά λόγια για τις δραστηριότητες του συλλόγου και τη γενικότερη παρουσία του εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους για την δρασάψογη διοργάνωση της έκθεσης και ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Υπενθυμίζεται ότι η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 20 Σεπτεμβρίου και θα λειτουργεί καθημερινά το πρωί (10:00-14:00) και το απόγευμα (18:00-10:00).

Για την καλύτερη οργάνωση των επισκέψεων των σχολείων να κλείνεται ραντεβού στο τηλέφωνο: 6974069373

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.